GOLEJADA DELS MÉS PETITS DE LA CASA

Hora i Data: 12:00h de ……12./10/2017

Equips: …..Riudoms. 0.vs..18….C. F. Montblanc…….

Camp: Mpal. ……..riudoms…………

Jugadors Convocats:

Martí Vilaró, Sergi Albacete, Marcos Gris, Leyre Guardia, Roger Bel, Raúl Muriana, Alejandro Gomez.

Entrenador/s i Delegat:

Ramon Solanes i Jordi Foguet

 Descripció del partit:

 El passat dissabte es va disputar al municipal de riudoms el partit corresponent a la desena jornada de lliga. Partit en que els de la conca vam sortir endollats. A la primera part, l’equip va sortir amb 6 al camp però van sortir a totes. Tant va ser així que al minut 1 ja havíem fet el 0-1, obra de Marcos. L’equip va seguir igual, combinant bé i al minut 6, després d’una passada de marcos. 2 minuts després, Sergi va fer un gol de fora l’àrea aprofitant un refus rival. Encara donaria temps per una jugada individualde Marcos, que va culminar amb gol.

 

A la segona part, l’equip va fer 5 gols més. Molt bones combinacions, passades precises, iarribades constants. En van fer 2 Marcos, 2 Sergi i 1 Roger.

 

A la tercera part, més del mateix, un atac i gol constant, 5 gols més. 1 de Marcos, després de una bona jugada combinativa. 2 de roger, aprofitant una jugada per banda on va aprofitar una centrada, i l’altre, després d’una passada de Leyre. I dos de Martí, en els quals va pressionar la sortida de pilota de l’equip rival i va robar, després va fer gol.

 

A la quarta part, 4 gols més. 1 de Martí, amb una jugada individual per banda. 1 gol en pròpia de l’altre equip, i 2 golassos de lluny de Sergi Albacete. Felicitats!! Bones Festes a Tots!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *