MOLT DE VENT I POCA INTENSITAT DE JOC

DATA                                                                                                                                             16-12-17

Equips: C.F. Montblanc 2 – Pare Manyanet 3

Jugadors Convocats:

Seraj, Nil, Sergi, Roger, Oriol, Èric, Aleix, Joel Hernández, Albert, Bernat, Guillem, Thierno, Wassim, Mauri, Joel Roca i Issouf

 Entrenador i Delegat:

Héctor González Márquez

Oriol Sans Perdigon

 

 

Descripció del partit:

 

El passat dissabte l’equip infantil va rebre la visita del Pare Manyanet, l’últim partit abans de les vacances de Nadal.

 

El partit va començar acompanyat d’un fort vent, on els montblanquins van estar durant la primera part amb el vent en contra, fet que els va dificultar el joc. Al minut 9, una jugada on no es van entendre la defensa montblanquina amb el porter, va donar lloc al 0-1. Semblava que amb els minuts el Montblanc intentava arribar a porteria contrària a partir de jugar la pilota per terra i així va ser, on després de llençar una falta des de la banda, Issif va rematar i va col·locar l’empat 1-1. Semblava que el difícil ja estava fet, ja que empatar després de tenir el vent en contra era complicat, però just a l’últim minut, els visitants van establir l’1-2.

 

La segona part va començar diferent, on el Montblanc volia remuntar el partit només xiular l’àrbitre. Pocs minuts més tard, una jugada per banda va acabar a peus d’Issif que va marcar el 2-2. Però just un minut més tard, els visitants van aprofitar un altre error a darrere i van establir el 2-3. Els minuts van anar passant i el Montblanc continuava buscant la porteria contrària, però entre la defensa de l’altre equip i la manca d’encert, van evitar que hi hagués més gols. Així doncs, resultat final de 2-3.

 

Partit marcat pel vent però també per la poca intensitat, ja que va faltar ritme en gran part del partit. Hi va haver moments on es va reaccionar i es van crear grans ocasions de perill però els tres gols van ser errors nostres que ells van saber aprofitar. Ara toca descansar durant aquestes vacances i tornar amb energies renovades per afrontar el primer partit de l’any amb ganes de tornar a agafar la dinàmica positiva del principi. Des del club i de part dels entrenadors, esperem que passeu tots unes bones festes i gaudiu de les vacances!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *