UNA MUNTANYA RUSSA QUE ACABA EN EMPAT

 

CRONICA DE L’EQUIP : JUVENIL – 10ª Jornada (15- Desembre-2017)

 Pare Manyanet – 5            Juvenil C.F. MONTBLANC – 5

Àrbitre: Lluis Quero Batalla

 JUGADORS CONVOCATS:

Peke, Oriol, Guillem, Ermen, Lopez, Dani, Paris, Moya, Eric, Sans i Unai. També: Ferran, Biel, Guifré, Roger, Marc i Esteve.

Entrenadors:

Oscar Farré i Ismael Tejero

 Gols :

0-1 (15’) Oriol, 1-1 (24’), 1-2 (38’) Dani, 2-2 (52’), 3-2 (56’), 3-3 (58’) Eric, 4-3 (64’), 5-3 (74’), 5-4 (78’) Eric, 5-5 (82’) Eric.

 CRÒNICA:

 El passat dissabte els montblanquins es desplaçaven al camp del Pare Manyanet de Reus, i desprès d’una autèntica muntanya russa en el marcador durant el partit, l’enfrontament acabava amb un empat a cinc gols.

 

El partit va començar de manera molt intensa sobre un terreny de dimensions molt reduïdes, on els montblanquins no aconseguien trobar la manera de triangular en el mig camp i permetien que els locals arribessin amb perill al aprofitar les constants recuperacions de pilota a mig camp.

 

Es jugava el minut 15 i Oriol, sorprenia a tothom, amb una internada per banda dreta i un fort xut des d’uns vint metres, que entrava amb força per l’escaire dret de la porteria local. Uns minuts desprès els locals aconseguien arribar a l’àrea defensada per Peke, al muntar un ràpid contracop al robar una pilota a la zona ampla del terreny de joc. Era el minut 24 els local posaven l’empat al marcador però poc desprès els montblanquins tornaven a restablir les diferències, quan una bona jugada per la banda esquerra acabava amb una centrada a l’àrea on Dani, arribant de segona línia, engaltava un fort xut que no donava opcions al porter local.

 

La segona part no va poder començar pitjor per als montblanquins, ja que amb deu minuts van rebre dos gols que van capgirar el marcador. Dues pilotes penjades a l’àrea i mal defensades per als montblanquins van permetre la reacció d’uns locals que van començar a creure en la victòria.

 

En el minut 58 aconseguien tornar a empatar el partit al aprofitar una ràpida jugada que resolia Eric, al arribar a l’àrea local i creuant la pilota fora de l’abast del porter local. L’empat va ser un miratge ja que els locals van tornar a marcar dos gols mes amb deu minuts 64 i 74, al aprofitar dues errades de marcatge per a posar-se dos gols per damunt en el marcador.

 

Quan tot apuntava a una derrota segura els montblanquins van reaccionar amb dos gols de falta directa en el darrer tram del partit. El quart gol pujava al marcador en el minut 78 quan Eric llençava al pal llarg una falta des de la fontal de l’àrea local i només quatre minuts mes tard, una nova falta sobre la frontal la tornava a executar Eric, ara canviant la direcció del llançament, col·locant la pilota per sobre la barrera retornava l’empat al marcador.

Els montblanquins van disposar d’oportunitats per a tornar a marcar per finalment acabava amb empat.

 

El proper partit de l’equip juvenil serà el dissabte 13 de gener a les 15:30, quan visitaran el camp del Santes Creus de Reus.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *