DOLOROSA DERROTA CONTRA EL MONTROIG

dig

ELS VETERANS COMENÇEN L’ANY TAL COM EL VAN ACABAR AQUESTA VEGADA,AMB UNA DOLOROSA DERROTA CONTRA EL MONTROIG

 

El titular fa servir la paraula dolorosa per definir molt be el partit disputat diumenge al Josep Gomis entre dos clàssics de la competició com son el Montblanc i el Mont-roig. Simplement perquè a diferencia de l’anterior derrota contra el líder de la competició i amb un joc mes que acceptable ,aquesta vegada ni de bon tros s’ha jugat contra un equip superior als nostres , però en alguns moments el sentiment d’impotència i el no saber d’alguna manera competir per sortir d’aquesta situació tan negativa han fet que un equip ben posicionat i sense fer res de l’altra mon s’emporti els tres punts merescudament.

De totes formes el matx es igualat i sobretot en una primera mitja hora de tanteig en que els dos equips miren de cometre el mínim d’errors. Al minut 10 Tamudo te de deixar el terreny de joc per una recaiguda de la lesió soferta al Pla , això no altera el plantejament dels nostres que no estan massa inspirats. El fet es que amb dos gols en un tres i no res , als minuts 32 i 35 deixen molt costa amunt un partit que ni de bon tros ningú pensava que aniria així.

Queda tota una segona meitat per reaccionar , però molt be s’hauran de fer les coses per poder treure quelcom de positiu contra un equip que te les idees clares i que sobretot creu en la victòria . De totes formes, la consigna al descans es ben clara , mirar de fer un gol rapit que posi nerviosos als jugadors del Baix Camp . Això no succeeix i els minuts van passant , la reacció tant esperada es queda en un no res .Tot i passar a jugar amb una defensa de tres homes a partir del minut 70 no es creen ocasions clares de gol amb un joc molt apàtic i poc fluid. Al minut 80 en un ràpid contraatac arriba el tercer dels visitants que deixen el matx totalment sentenciat . Nomes en l’ultima jugada, Ramis maquilla el resultat amb l’únic gol dels Montblanquins.

En definitiva mal partit en línies generals dels nostres i per tant creiem que la derrota es totalment justa. Toca esperar una reacció rapida dels jugadors de la Conca per sortir d’aquesta mala dinàmica de resultats i potser dema dissabte al camp del Cambrils seria una bona ocasió per aconseguir-ho.

 

VETERANS C.F MONTBLANC…………………………1

VETERANS MONTROIG…………………………………..3

 

VAN JUGAR : LLORT , DAVID , FARRAN , TAMUDO , ALBACETE , SAMU , IGNASI , PAU , PITU ,DIEGO I RAMIS.

TAMBE: PIRI , BOIX I JORDI.

GOLS : RAMIS

 

 

 

 

 

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *