ERRORS PUNTUALS DÓNEN LA DERROTA AL JUVENIL

 

CRONICA DE L’EQUIP : JUVENIL – 11ª Jornada (13- Gener-2018)

 Santes CREUS C.E. – 6

Juvenil C.F. MONTBLANC – 2

Àrbitre: Pol Fonts Alabau

 JUGADORS CONVOCATS: Peke, Oriol, Guillem, Manel, Sans, Dani, Paris, Moya, Eric, Alex i Biel. També: Ermen, Unai, Guifré, Juanjo i Esteve.

Entrenadors: Oscar Farré i Ismael Tejero

 Gols : 1-0 (16’), 2-0 (22’), 3-0 (56’), 3-1 (58’) Unai, 4-1 (63’), 4-2 (75’) Moya, 5-2 (87’), 6-2 (88’).

 CRÒNICA:

 El passat dissabte els montblanquins es desplaçaven al camp del Santes Creus de Reus, on les errades puntuals van condicionar el partit i deixaven als de la Conca sense opcions de sumar en la visita al Baix Camp.

 El partit va començar de manera molt igualada, on cap dels dos equips aconseguia dominar clarament el mig camp ni disposar de clares oportunitats de gol. En el minut 8 un ràpid contracop per la banda esquerra entre Alex i Eric acabava amb el xut D’Eric que aconseguia refusar el porter local i la resposta dels reusencs en la següent jugada quan una internada de l’extrem esquerra feia intervenir a Peke, al refusar la pilota quan tothom ja cantava el gol.

 En el minut 16 els locals si que aconseguien marcar amb un fort xut des de la frontal que no donava opcions al porter montblanquí i en el minut 22 arribava el segon gol, quan els locals aprofitaven una certa passivitat per a rematar una centrada a l’àrea.

 En el minut 28 una ràpida jugada dels montblanquins acabava amb una internada d’Unai a l’àrea local, on era objecte d’una clara falta i l’àrbitre assenyalava el penal. La sort va donar l’esquena als montblanquins ja que el porter dels locals aconseguia aturar el llançament. En el tram final els montblanquins van poder marcar en el 40 un xut de falta de Moya i en el 43 un xut d’Eric que sortien per poc a fora.

 La segona part va començar amb un altre gol dels locals en els primers minuts, però Unai retallava diferències només dos minuts mes tard amb un xut llunya que sorprenia al porter local. En el minut 63, els del Stes Creus van marcar un quart gol, aprofitant la manca d’intensitat que deixava tocats als de la Conca.

 En el minut 75 una bona jugada dels montblanquins acabava Moya amb un xut creuat que no donava opcions al porter local i podia fer entrar al partit als de la Conca, que ho van continuar intentant sense encert.

 En el tram final els montblanquins van donar el partit per perdut i van deixar que els reusencs marquessin dos gols mes posant al marcador un resultat massa exagerat per el que es va veure sobre el terreny de joc.

 El proper partit de l’equip juvenil serà el dissabte 20 de gener a les 16:30, quan rebran la visita del Mas Pellicer de Reus al camp municipal

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *