JOC ESPÈS PERÒ VICTÒRIA DE L’INFANTIL

 

DATA                                                                                                                                             14-01-18

Equips: Mas Iglesias 1 – C.F. Montblanc 2

Jugadors Convocats:

Seraj, Nil, Sergi, Roger, Oriol, Èric, Joel Hernández, Guillem, Thierno, Joel Roca Mauri, Liam, Wassim i Issouf

 

Entrenador i Delegat:

Héctor González Márquez

Sergi Solanes Matarin

 Descripció del partit:

 El passat diumenge l’equip infantil tornava a la competició després de les vacances de Nadal. Es van desplaçar al camp del Mas Iglesias.

 El partit va començar amb un equip local volent atacar i el Montblanc defensant les primeres jugades de perill. La possessió era pels locals però al minut 5, un llançament de falta pels montblanquins va ser rematat per Issouf que va col·locar el 0-1. Dos minuts més tard, una bona pressió a camp contrari va finalitzar amb la pilota a Issouf que va definir posant el 0-2. Però el domini del joc era més pels locals, ja que els montblanquins no controlaven la pilota i la perdien molt ràpidament, fet que provocava diverses arribades dels locals. Als últims minuts del partit, els locals van aprofitar una jugada i van establir l’1-2.

 Ja a la segona part, la tònica del partit va ser sense cap dominador, ja que hi va haver moltes pilotes llargues i cap control de la pilota. Hi va haver ocasions pels dos equips però el marcador no es va moure, finalitzant 1-2 a favor dels montblanquins.

 Partit on es va notar que l’equip tornava de vacances i que no tenia el ritme de partit, ja que no es van generar jugades col·lectives i el joc va ser espès. Ara toca tornar a treballar durant la setmana per agafar el ritme de joc i preparar el pròxim partit de dissabte que ve a casa, on es rebrà la visita de la Pastoreta.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *