PRIMERA VICTÒRIA DEL CADET AMB DEDICATÒRIA A L’ENTRENADOR

 

CFMontblanc 6 vs Astorga 1

 Titulars:

Eric, Sergi, Ibra,Pol Joan Aaron Imra, Yasser, Arnau , Ian,Tomas

Suplents:

Gerard, Issac,Brandon, Montes

Entrenadors i Delegat:

Dani Martin i Salva Blanco

El Cadet aconsegueix la primera victoria en el primer partit del any.Tot i patir baixes d’ultima hora per la grip el cadet enfronta el partit amb l’ilusió de cada partit.

Per les baixes els tecnics han de modificar l’esquema del equip, que juguen amb un 1-4-3-1-1, pero mantenint l’esencia montblanquina del joc rapid i ofensiu.

El cadet planteja un partit de caire més ofensiu amb el bloc mig molt compacte, delimitant les convinacions interiors rivals i realitzant transisions rapides en atac amb incorporacions des de segona linia, aprofitan el desordre defensiu dels visitants.

Els primer 15 minuts els locals van tenir el partit controlat i aconseguint dos gols, el primer de Ian remarant de cap una centrada d’Arnau cap al segon pal i el segon de Tomas de bolea lluitan una segona jugada.

A partir d’aqui els locals van perdre un pel l’equilibri posicional al camp. I els visitants es van volcar al atac pero Eric va estar molt segur i va refuzar tot perill. Pero a les acavalles de la primera part un mal refuz i la falta de vigilancia defensiva va deixar al davanter rival sol davant de la porteria montblanquina on Eric aquet cop no va poder aturar. 2-1 a la primera pat.

L’equip semblava esgotat, pero al descans els cadets van rebre ànims del president del club el sr. Antonio González. I amb un parell de correccions del cos tecnic els petits van sortir a per totes.La segona part va ser un recital de bon joc, aprofitan molt bé els espais i guanyant l’edquena a laterals i centrals vam disposar de moltes ocasions. Solids en en el bloc mig-baix vam tallar les poques ocasions ribals.Els autors dels gols a la segona part van ser Sergi, Tomas que feia doblet, Yasser i l’ultim el faria Issac tancan el marcador amb un 6-1

Cal destacar Aaron que des de la pretemporada que no podia jugar a pogut tornar a jugar i també a Gerard que tot i ser porter per falta de jugadors de camp ha de jugar de jugador realitza un gran paper i asistex al gol de Sergi

Aquesta primera victoria va dedicada a tots els jugadors pel seu esforç i en especial a un dels seus tècnics Salva Blanco, que malauradament aquest any va patir una lessio de creuats,

Ànims Salva

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *