VICRÒRIA DE L’ALEVÍ A CASA DEL TERCER CLASSIFICAT

Hora i Data: 10:45h de 13/1/2017

Equips: El Catllar VS CF Montblanc

       Camp:

Jugadors Convocats:

Guillem, Arnau, Joan, Pau, Adrià, Said, Antonio, Izan, Denis, Pol, Fran, Ricard

Entrenador/s i Delegat:

Manel Peña

 Descripció del partit:

Dissabte 13 de Gener l’aleví B de l’escola CFM és desplaçava fins El Catllar , equip que es trobava tercer en la classificació, l’equip de la Conca va sortir amb les idees molt clares sabent en tot moment que és el que tenia que fer en el terreny de joc, tot l’equip tancat i esperant robar pilota al rival per fer el contraatac, el primer gol arribaria després d’una recuperació de pilota del CFM, Pol faria una gran centrada que aprofitaria Denis per fer el gol inicial, poc va durar l’alegria pel Montblanc ja que El Catllar dos minuts més tard feia l’empat, amb el partit força igualat Said faria el 1-2 després d’una gran acció individual, dos minuts desprès com va passar abans l’equip local tornava a empatar el partit, s’arribava 2-2 al marcador als últims quinze minuts del partit, Said aprofitaria un refús que el porter deixava mort dins l’àrea per fer el 2-3, a falta de tres minuts per al final Antonio aconseguia fer el definitiu 2-4 després d’executar un mà a mà amb el porter, amb aquesta victòria el Montblanc aconsegueix els tres punts en el primer partit de l’any davant un fort rival de la part alta de la classificació.

 

Hora i Data: 10:45h de 13/1/2017

Equips: El Catllar VS CF Montblanc

       Camp:

Jugadors Convocats: Guillem, Arnau, Joan, Pau, Adrià, Said, Antonio, Izan, Denis, Pol, Fran, Ricard

Entrenador/s i Delegat: Manel Peña

 

 

Descripció del partit:

Dissabte 13 de Gener l’aleví B de l’escola CFM és desplaçava fins El Catllar , equip que es trobava tercer en la classificació, l’equip de la Conca va sortir amb les idees molt clares sabent en tot moment que és el que tenia que fer en el terreny de joc, tot l’equip tancat i esperant robar pilota al rival per fer el contraatac, el primer gol arribaria després d’una recuperació de pilota del CFM, Pol faria una gran centrada que aprofitaria Denis per fer el gol inicial, poc va durar l’alegria pel Montblanc ja que El Catllar dos minuts més tard feia l’empat, amb el partit força igualat Said faria el 1-2 després d’una gran acció individual, dos minuts desprès com va passar abans l’equip local tornava a empatar el partit, s’arribava 2-2 al marcador als últims quinze minuts del partit, Said aprofitaria un refús que el porter deixava mort dins l’àrea per fer el 2-3, a falta de tres minuts per al final Antonio aconseguia fer el definitiu 2-4 després d’executar un mà a mà amb el porter, amb aquesta victòria el Montblanc aconsegueix els tres punts en el primer partit de l’any davant un fort rival de la part alta de la classificació.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *