BON PARTIT DEL CADET CONTRA UN RIVAL DE LA PART ALTA

 

Titulars:

Gerard, Artur,,Roger, Ibra,Pol Joan Aaron Yasser, Arnau , Ian,Tomas

Suplents:

Eric,Issac,Brandon, Montes,David, Harry

Entrenadors i Delegat:

Dani Martin i Salva Blanco

 

Despres de la primera victoria del cadet en la temporada, el cap de setmana passada va tornar a perdre, aquet cop davant del Cambrils.

Primera part els nois de Dani estaven molt compactes tancan passades interior, i sortin a la contra.Els minuts passaven i els de la Conca poc a poc en contres creaven perill a la porteroa local, Ja en el minut 20 Despres de moltes ocasions aconseguim un 0-1 obra de Arnau. El marcador ja no es mouria mes.

A la represa el Cambrils continua atacant i en el pas dels minuts els de vermell es possaven nerviosos i tenien errades defensivos i reben dos 3 gols en 15 minuts. Tot i que els locals remonten el partit els cadets no deixen de lluitar i buscan la porteroa contraria per poder empatar el partit i torna a sumar un punt en aquet inici de any. Tot i l’esforç al final no hi ha premi i els cadets marxen amb una derrota. Un bon partit contra un equip de la part alta de la classificació. Aquet cap de setmana rebran la Pastoreta.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *