EMPAT DELS VETERANS AL CAMP DEL CUER

 

dig

EMPAT DELS VETERANS MONTBLANQUINS AL CAMP DEL CUER

 

Els Montblanquins nomes poden treure un punt del camp del Cambrils , que recordem encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada , però que dissabte esta a punt de fer-ho contra un equip deprimit com es el Montblanquí. Els nostres comencen be el partit ja que al minut tres Diego amb un xut a la frontal de l’àrea aconsegueix el primer. Sembla que la cosa pinta be i mes quan al minut 22 Ignasi després d’un rebot en el llançament d’una falta directe fa el segon. A partir d’aquí moltes indecisions de tos dos equips que no estan passant pel seu millor moment de forma. Tot i l’igualat es tenen ocasions per sentenciar el matx amb un tercer. S’ha de dir també que l’arbit perdona l’expulsió del porter local per unes mans fora de l’àrea que interpreta que no son voluntàries. S’arriba al descans amb aquesta avantatge i la consigna al vestidor es ben clara , queda tota una segona meitat i l’equip no esta per contemplacions ,s’ha de jugar mes amb el cap que amb les cames e intentar cometre els menys errors possibles.

Els locals com es normal surten a pressionar i els de la conca es defensen com poden fins que en un corner molt ben picat arriba el primer del Cambrils. Queda molt ,el partit esta trencat i no hi ha un dominador clar de la situació i pot passar de tot. Ja es a la mitja hora d’aquesta segona part que en un altra corner arriba l’empat. Per sort el resultat ja no es mou i el repartiment de punts creiem que es el mes just pel vist damunt del terreny de joc.

En definitiva en altres circumstancies el resulta es donaria per dolent però vist com arriba l’equip a disputar aquest partit es pot donar per bo. I es així com o tenim de veure per poder tornar a ser aquell equip combatiu i difícil de guanyar. De moment aquest cap de setmana el rival no es ni de bon tros fàcil .El Bonavista com sempre es un dels equips a batre del grup i de ben segur que no o posarà fàcil. Els de la conca a intentar recuperar efectius per acabar la primera volta amb una victòria.

 

VETERANS CAMBRILS…………………………………2

VETERANS CF MONTBLANC……………………..2

 

VAN JUGAR : OSCAR , DAVID , FARRAN , BOIX , ALBACETE , PIRI , RAMIS , IGNASI , SAMU , DIEGO , PEKE.

TAMBE: JORDI . GIO.

GOLS : DIEGO , IGNASI.

 

 

 

 

 

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *