FALTA D’ENCERT DEL JUVENIL PER EMPATAR EL PARTIT

Juvenil C.F. MONTBLANC – 1

U.D.C. Mas Pellicer – 2

Àrbitre: Jaume Casas Llevat

 

JUGADORS CONVOCATS:

Sans, Oriol, Manel, Guillem, Ermen, Dani, Paris, Moya, Eric, Alex i Biel. També: Peke, Lopez, Ferran, Unai, Guifre, Marc i Juanjo.

Entrenadors:

Oscar Farré i Ismael Tejero

 

Gols : 0-1 (08’), 1-1 (41’) Eric, 1-2 (55’).

 CRÒNICA:

 El passat dissabte l’equip juvenil del C.F. Montblanc rebia a l’equip del Mas Pellicer, un equip de la part mitja de la classificació i abans de l’inici del partit l’equip montblanquí va demanar fer un minut de silenci per a tenir un record per al desaparegut amic i company dels jugadors, Eduard Corbella.

 Els montblanquins els va costar molt trobar continuïtat en el seu joc, potser perjudicats pel fort vent que bufava al complex esportiu de la capital de la Conca i els visitants van mostrar mes solidesa per a endur-se els tres punts.

 Els montblanquins van començar el partit jugant a favor del vent però van els del Baix Camp els que van poder marcar el primer gol de la tarda en els primers minuts de l’enfrontament. Es jugava el minut 8 quan una jugada sense perill aparent, els visitants aconseguien entrar a l’àrea, sense que ningú pogués rebutjar la pilota, i amb un xut creuat aconseguien superar al porter montblanquí.

 En el minut 10 els montblanquins van poder empatar el partit però la rematada d’Ermen sortia per sobre del travesser en la sacada d’un córner. Els de la Conca no aconseguien trobar la manera de triangular en la zona ampla del terreny de joc i els del Mas Pellicer es mostraven lleugerament superiors, no pel joc sinó per la lluita sobre el camp, cosa que els permetia disposar de mes pilota , però cap dels dos equips disposava de clares oportunitats de marcar algun gol. El joc era bastant avorrit.

 En el minut 41 una jugada de lluita per part d’Eric en al punta dreta de l’atac local, el portava a engaltar un fort xut des de la frontal, que sorprenia al porter visitant i posava l’empat al marcador just abans del descans.

 La segona part va ser calcada a la primera part, joc travat sense oportunitats clares de gol en cap de les dues porteries i els visitants que marcaven gairebé sense voler en els primers minuts desprès d’una jugada per la bnada dreta i la centrada a l’àrea. Els montblanquins reaccionaven i van poder tornar a situar l’empat al marcador, primer Dani en el minut 56 engaltava un fort xut que blocava el porter i en el 58 Eric amb un altre fort xut que sortia fregant el travesser va estar a punt de marcar.

 Els jugadors del C.F. Montblanc van continuar lluitant en els minuts que quedaven de partit però va mancar encert en els metres finals per aconseguir el gol de l’empat. El proper partit del juvenil serà el proper dissabte dia 27 a les 17:00 al camp del Vilaseca, el tercer classificat del grup.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *