L’INFANTIL PODIA HAVER TRET UN RESULTAT MILLOR

DATA                                                                                                                                             20-01-18

Equips: C.F. Montblanc 1 – Escola la Pastoreta 3

Jugadors Convocats:

Seraj, Nil, Sergi, Èric, Aleix, Joel Hernández, Aaron, Guillem, Thierno, Wassim, Mauri, Joel Roca, Liam i Issouf

 Entrenador i Delegat:

Héctor González Márquez

Oriol Sans Perdigon

 Descripció del partit:

L’equip infantil va rebre el passat dissabte la visita de la Pastoreta, equip que ocupava la segona posició a la classificació. Així doncs, els montblanquins esperaven el partit amb moltes ganes.

 El partit va estar marcat pel fort vent, fet que va dificultar i molt el transcurs del joc quan l’equip el tenia en contra. La primera part el Montblanc el va començar amb el vent en contra, però no va començar malament, ja que al poc de començar el porter visitant va realitzar una gran aturada que evitava el primer gol però al minut 10, Issouf marcava l’1-0 després d’un xut llunyà i amb alguna ajuda del porter. Però just un minut més tard els visitants van aprofitar el vent i van establir l’1-1. Els minuts anaven passant i en una jugada amb mala sort per la defensa montblanquina i el porter, el davanter ho va aprofitar i va col·locar l’1-2 abans de finalitzar la primera part.

 La segona part va ser diferent, per una banda el Montblanc va jugar amb el vent a favor i per altra, van començar a mantenir més la pilota i tancant a l’equip rival al seu camp. Les ocasions anaven arribant però no eren del tot clares, ja que entre la defensa i el porter van evitar les ocasions de perill. Els minuts van anar passant i a l’últim minut amb l’equip atacant, els visitants van marcar el definitiu 1-3.

 Partit marcat pel vent, on va dificultar el joc per part dels dos equips. L’equip contrari era un rival difícil, però el Montblanc va poder treure un millor resultat, ja que va tenir diverses ocasions per poder marcar i capgirar el marcador. Ara toca preparar durant la setmana el pròxim partit, on el Montblanc visitarà el camp del Santes Creus el pròxim dissabte. Som-hi nois!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *