NOUS JUGADORS PER A REFORÇAR LA PLANTILLA DEL C.F. MONTBLANC

 

NOUS JUGADORS PER A REFORÇAR LA PLANTILLA DEL CF MONTBLANC

Darrerament llegint els diaris esportius, els espais televisius dedicats a l’esport, veureu que el 31 de gener es tanca la finestra de fitxatges dels equips de futbol. En les darreres hores els grans equips mouen milions d’euros per reforçar-se i en un efecte dominó es mouen varis jugadors que canvien d’equip per mirar de millorar els respectius resultats i plantilles.

El CF Montlblanc no mou milions d’euros, però si que porta treballant per a millorar, sempre que es pugui les plantilles dels equips de futbol. En aquestes darreres setmanes s’ha pogut concretar els fitxatges d’Aleix Barrageig i Marc Alvarez, uns jugadosr que eren seguits feia temps i que s’ha treballat per incorporar a la primera plantilla del CF Montblanc, també s’ha aconseguit fitxar Anton Segú per l’equip juvenil.

La filosofia del club ha estat sempre poder comptar amb els millor jugadors de la Conca de Barberà per tenir a nivell de comarca un equip el màxim competitiu possible. Amb aquesta idea, els espluguins Aleix Barrabeig  i Marc Alvarez, reuneixen el perfil de jugadors que el CF Montblanc vol anar incorporant i que és la base del futur, uns jugadors amb gran projecció, que ha destacat en els equips de futbol base i que ara tenen que fer el salt al futbol amateur. Aquests jugadors, tot i la seva joventut poden aportar molta qualitat a l’equip i reforçar la il·lusió i força de la primera plantilla, per afrontar el segon tram de la temporada i apostar per una futura temporada totalment integrats a l’estructura de l’equip.

El futbol amateur a diferència del futbol professional no es tanca la finestra de fitxatges a 31 de gener. Per tant seguirem atents als jugadors de la Conca de Barberà que actualment juguen fora de la comarca o en altres clubs, per intentar, sempre que sigui possible, que s’incorporin a un projecte de futur creixement, que es vol expandir, fent un salt qualitatiu que permeti tenir a l’escola, tant equips competitius a categories superiors com equips formatius que tinguin com a objectiu principal la pràctica de l’esport.

També volem destacar el fitxatge de l’Anton Segú per l’equip juvenil, el jugador de Sarral suposa un gran reforç per l’equip juvenil i una aposta per a fer un salt en el futur al primer equip.

Aquesta és la línia de treball a seguir, l’escola de futbol base és una important aposta de futur pel CF Montblanc, que amb la filosofia d’equip de la Conca de Barberà ha de permetre aglutinar els millor jugadors possible de la comarca, per consolidar i millorar el primer equip i facilitar també la pràctica de l’esport als més joves.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *