DUES CARES DEL CADET I NOVA DERROTA

CFMontblanc 1 vs Mas Pellicer 5

 Titulars:

Eric,,Roge,Ibra,Joan, Artur, Pol Arnau, Yasser, Imra,issac, Tomas

Suplents:

Brandon, Issouf

Entrenadors i Delegat:

Dani Martin i Salva Blanco

Nova derrota del cadet montblanqui on es va poder veure les dos cares dels nois de Dani i Salva. A la primera part els montblanquins molt ben tancats a darrera no van deixar crear ocasions de gols clares als visitants. En els pas dels minuts els locals tenien mes possesio de pilota i al final de la primera part les ocasions mes clares serien pels locals pero no mourien el marcador.

El 0-0 seguiria en l’inici de la segona part on va sortit l’altre cara del cadet montblanqui. Els montblanquins es van trencar deixan molts espais , a darrera i primer un corner un descuit els visitants el 0-1 . Pocs minuts despres els de Reus tornarien a marcar dos gols mes aprofitan els espais dels locals. Al minut 65 els nois de Dani retllarien distancia gracies a Imra en un corner, pero lo que podia semblar una reaccion local provocaria encara mes espais que els visitants aprofitarien per tancar el definitiu 1-5 al marcador.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *