EL CADET SUMA UN PUNT MOLT VALUÒS

Titulars: Eric,,Roger, ,David, Ibra,Pol Joan Harry, Yasser, Arnau , ImraTomas

Suplents: Gerard,Artur ,Montes

Entrenadors i Delegat: Dani Martin i Salva Blanco

El cadet montblanqui va tornar a sumar punts el passat diumenge. Aquet cop van sumar un empat davant de la Pastoreta ultim classificat. El partit va estar dominat desde el principi fins al final pels nois de Dani i Salva. Les ocasions eran pels locals pero no van sapiguer supera el porter visitant, els visitants pero tambe arribaven a la porteria dels montblanquins aprofitan contras i pilotes a l’esquena de la defensa.

Amb el 0-0 es va arribar a la segona part , on el control i les ocasions del partit seguien se’n pels locals. El premi del gol arribaria al minut 46 gracies a Ibra. El 1-0 no va cambiar la tonica del partit i els montblanquins van seguir atacant pero un altre cop no van poder marcar i augmentar el marcador. En el pas dels minuts els visitants s’anaven estiran i arriban a la porteria dels de la Conca. Quan tothom pensava que el partit acabaria amb el 1-0 en una jugada enrrebessada dins l’area els visitants farien el 1-1 final. El cadet tanca la primera volta amb 4 punts.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *