MOLT BON TREBALL DE TOT L’EQUIP I VICTÒRIA DE L’INFANTIL

 

CRÒNICA DE L’EQUIP INFANTIL

 

DATA                                                                                                                                             03-02-18

Equips: C.F. Montblanc 5 – Selva del Camp 1

Jugadors Convocats:

Seraj, Nil, Èric, Joel Hernández, Aaron, Guillem, Thierno, Mauri, Marçal, Guillem Barco, Albert i Issouf

 Entrenador i Delegat:

Héctor González Márquez

Oriol Sans Perdigon

 

 Descripció del partit:

 L’equip infantil va rebre el passat dissabte la visita de la Selva del Camp. Els montblanquins van afrontar el partit amb moltes baixes i van anar tres jugadors de l’aleví a reforçar l’equip.

 El partit va estar marcat pel fort vent, ja que va dificultar molt el joc quan l’equip el tenia en contra. La primera part el Montblanc va jugar en contra el vent però va començar de la millor manera, ja que al cap de dos minuts Mauri ja va marcar el primer gol després d’una passada dins l’àrea. Durant la resta dels minuts, el joc es va veure dificultat, però els montblanquins van disposar de tres ocasions claríssimes, però que no van acabar en gol.

 La segona part va ser encara de més domini montblanquí, on van tancar a l’equip rival al seu camp. Les recuperacions de pilota eren a camp contrari, fet que provocava que les ocasions anessin arribant amb claredat. A partir del joc combinat van anar arribant fins a quatre gols, marcats per Thierno, Álex i dos d’Issif, establint el 5-0. Ja als últims minuts, els visitants van marcar el definitiu 5-1 al marcador.

 Partit amb moltes baixes però que el Montblanc va saber solucionar amb un bon partit. Tot l’equip va realitzar un bon treball, juntament amb els tres alevins que van realitzar un grandíssim partit. Ara a seguir treballant i preparar el pròxim partit. Felicitats nois!!!

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *