UN MAL COMENÇAMENT QUE MARCA TOT EL PARTIT DE L’INFANTIL

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP INFANTIL

 

DATA                                                                                                                                             27-01-18

Equips: Santes Creus 4 – C.F. Montblanc 1

Jugadors Convocats: Seraj, Nil, Sergi, Èric, Aleix, Joel Hernández, Roger, Guillem, Thierno, Wassim, Mauri, Joel Roca, Albert i Issouf

 

Entrenador i Delegat:

Héctor González Márquez

Manel Peña Aragon

 Descripció del partit:

 El passat dissabte l’equip infantil es va desplaçar al camp del Santes Creus.

 El partit va començar de la pitjor manera, ja que al minut dos els locals ja guanyaven 1-0 després d’una jugada per banda on van agafar a la defensa mal col·locada. Però aquest gol va servir per fer reaccionar al Montblanc, que va realitzar una bona pressió a la sortida de pilota i va dificultar el joc dels locals. Van arribar dues jugades claríssimes pels montblanquins, on una va acabar tocant al pal i sortint fora. Quan l’equip es trobava atacant, una jugada molt similar a la del primer gol va finalitzar amb el 2-0 i pocs minuts després el 3-0. Els locals van marcar els gols en el millor moment que es trobava el Montblanc.

 La segona part va ser diferent de la primera, on els dos equips van baixar el ritme i es van contagiar l’un de l’altre. Els primers minuts van ser amb un Montblanc més dominador de pilota i tancant a l’equip rival al seu camp, però sense generar ocasions clares ni xutant amb claredat. Els minuts van anar passant i el joc va ser amb poca continuïtat, sense ocasions clares per part dels dos equips. Als últims minuts va haver-hi dos gols, un pel Santes Creus i un pel Montblanc que va ser Joel .H. Així es va arribar amb el marcador final de 4-1 pels locals.

 El Montblanc es va merèixer molt més a la primera part, ja que van realitzar una bona pressió que feia partits que no la portaven a terme i gaudint d’ocasions clares, però els tres gols encaixats els van marcar durant tot el que quedava. Toca treballar durant la setmana i preparar el pròxim partit aquí a casa, on rebran la vista de la Selva del Camp. Som-hi nois!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *