VALORACIÓ VETERANS PRIMERA VOLTA

 

VETERANS C.F MONTBLANC – VALORACIO PRIMERA VOLTA

   Els Montblanquins estan fent una temporada molt irregular , amb una primera volta en la que nomes s’han pogut guanyar tres partits i empatar tres mes , la resta tot derrotes. Al acabar la pretemporada i amb la confecció definitiva de la plantilla , tot feia pensar que després d’unes temporades bastant discretes, aquesta podia ser una gran temporada per l’equip de veterans de la Conca. Podem pensar amb varis factors determinants del perquè costa tant ser competitius i sobretot mes regulars. Primer de tot i fonamental els rivals, que cada dia som mes potents i que no tenen res a veure amb els equips de fa unes temporades. Després les lesions i la disponibilitat d’alguns components de la plantilla en alguns partits per poder fer canvis a sigut fonamental per treure quelcom de positiu. S’han perdut punts contra equips teòricament inferiors ,de fet això es una consigna que te l’equip de sempre , es juga molt millor contra equips teòricament superiors . Com exemple podríem ficar l’últim partit contra el Bonavista , en que potser es van fer els millors minuts de la temporada en quan a joc. Ara per ara com es pot veure per sota a la classificació, nomes hi ha tres equips i destaca com a líder, un sorprenent Pla de Sta Maria, que esta intractable e imbatut.

A nivell individual, destaquem els 15 gols d’en Ramis, però amb molt poca participació ofensiva de la resta d’equip. A nivell defensiu , hi ha equips mes golejats, però s’hauria de millorar i ser mes contundents per compensar la situació. Destaquem com sempre el tema de sancions, sent un dels equips menys tarjetejats de la competició.

En definitiva , creiem sincerament que aquest equip pot fer molt mes del que esta fent , però per això te de pujar un punt mes l’estat físic i sobretot mental, per poder competir amb condicions contra la resta de rivals del grup.

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *