VICTÒRIA A CASA DE L’ALEVÍ “LOTZ”

CRONICA DE L’EQUIP : Aleví “A”

DATA : 27-01-2018

 Equips: Aleví “A” CF Montblanc vs Alcover

 JUGADORS CONVOCATS:

 Wassim Abaa,, Jordi Albacete, Guillem Barco, Aarón Cos, Marçal Benet, Francesc Quadrat, Arnau José, Said.

 GOLS CF Montblanc 4-2 Alcover

 GOLS CF MONTBLANC: Marçal Benet(3), Jordi Albacete

 

CRÒNICA:

 El passat dissabte l’equip Aleví “A” de l’Escola es va enfrontar a l’Alcover, rival que està posicionat a mitja taula.

 El partit va arrancar amb un gol al minut 1’ de Marçal on posava el partit de cara per els locals, la primera part va ser intensa, els visitants van posar intensitat i van aconseguir que els de Montblanc els hi costés fer el seu joc.

La segona part, seguia amb la mateixa tònica, els de la capital de la Conca, van fer 4 pals, no hi havia manera de fer gol, van generar moltes ocasions però només van aconseguir fer un gol, aquest el va fer Jordi Albacete.

 La tercera part i la quarta serien iguals, un constant atac dels montblanquins, els visitants van tenir dos contraatacs i van fer dos gols, el partit va acabar 4-2, on posiciona a l’Aleví A de l’escola en tercera posició a tan sols tres punts del primer classificat.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *