VICTÒRIA CONTUNDENT DEL JUVENIL

Borges del Camp 0 vs CFMontblanc 7

 Titulars:

Oriol Sans,Arnau,Guillem,Ermengol,,Oriol Rodriguez,Anton,Dani,Moya,Biel,Eric,Unai

Suplents:

Pere Ermengol, Ferran,Guifre,Alex , Manel

Entrenadors i Delegat:

Dani Martin i Salva Blanco

 

Victoria condundent del Juvenil en la visita al camp de les Borges en la primera jornada de la segona volta. El partit estaria dominat pels montblanquins desde el principi fins al final. Els nois de Dani i Salva feien un bon joc combinatiu mentres els locals intentaven fer mal en pilotes llargues i aprofitan perdudas en la sortida de la pilota dels montblanquins. El primer gol arribaria en un recuperacionde Biel que pasava a Eric que feia el pase de la mort a Unai per fer el 0-1. Els minuts pasaven i les ocasions pels de la Conca arribaven pero sense poder marcar, fins que en el minut 45 Unai tornava a marcar i feia el 0-2.

Amb el 0-2 es reaunidava la segona part, i la tonica del partit era la mateixa pilotes llargues dels locals i control de pilota dels montblanquins que obririem el camp fen encara mes mal que en els primers 45 minuts. Al minut 56 l’arbit expulsaroa a Ermengol per protestar, tot i jugar amb 10 homes els de vermells farien el 0-3 obra de Guillem aprofitan el rebuig del porter en una falta lateral. Els locals en pocs minuts es quedarien amb 9 jugadors, i els nois de la Conca aprofitarien per tancar el marcador amb doblet de Dani, i gols de Alex i Biel.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *