VICTÒRIA MOLT TREBALLADA DEL PREBENJAMÍ

CRÒNICA DE L’EQUIP………Prebenjamí……………

 

Hora i Data: 12:00h de ……12./10/2017

Equips: ….. C. F. Montblanc..2..vs..1…..Cambrils…..

Camp: Mpal. ……..vila-seca…………

Jugadors Convocats: Martí Vilaró, Jordi Foguet, Sergi Albacete, Soufiane, Leyre Guardia, Roger Bel, Raúl Muriana, Joan Grimau, Alejandro Gomez.

Entrenador/s i Delegat: Ramon Solanes i Jordi Foguet

 Descripció del partit:

 El passat dissabte es va disputar al municipal de Montblanc el partit corresponent a la tretzena jornada de lliga. Partit en que els de la conca vam sortir adormits. A la primera part, l’equip va sortir apagat, a remolc del que passés al partit. Les passades eren imprecises, i un individualisme clar. Vam tenir la gran sort que l’altre equip va sortir igual o més distrets que nosaltres.

 A la segona part, encara vam sortir més distrets i, després d’un seguit d’arribades de l’equip rival, ens van fer el primer gol del partit. Amb el resultat en contra, l’equip va començar a tocar la pilota amb més sentit. Però, a la segona part no hi va haver temps per a res més.

 A partir d’aquí hi va haver un domini absolut dels de la conca. Just començar la tercera part, l’equip va començar a tenir el domini de la pilota i vam començar a tenir ocasions. Però fins al moment sense èxit

 A la quarta part vam augmentar el ritme i vam aconseguir tenir profunditat. Al minut 38, després d’una bona jugada col·lectiva que va acabar en xut, una sèrie de rebots van fer que la pilota anés a parar als peus de Martí, que va col·locar la pilota al fons de la xarxa. 1-1. L’emoció del partit era brutal. Vam seguir apretant i tenint ocasions fins que a l’ultim minut, un defensa rival va parar un xut amb la mà a dins l’area. Llavors Sergi es va encarregar de efectuar el penalti amb èxit. Victòria molt treballada! Moltes felicitats! A seguir treballant!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *