DERROTA DE L’ALEVI BLAVISMEC A CASA DEL SEGON CLASSIFICAT

 

ALEVÍ BLAVISMEC

Hora i Data: 9:30h de 16/2/2018

Equips: U.D. Torredembarra Vs U.E.Montblanc

Camp: Municipal Torredembarra

Jugadors Convocats:

Genís, Joan, Marc, Carles, Biel, Aleix B., Marcel, Edu,

Entrenador/s i Delegat:

 Manel, Jose

 Descripció del partit:

 Aquest dissabte l’Aleví es desplaçava fins a Torredembarra per tal de disputar el darrer partit de la temporada. El partit va començar molt igualat i ambdós equips van oferir molt bon futbol i moltes ocasions. Els primers van ser els nostres alevins que mitjançant Edu estavellava una pilota al pal. El Torredembarra en la primera ocasió que tenia feia pujar el 1 a 0 al marcador. El Montblanc a la sortida d’un corner establia l’empat, Aleix era l’autor, i s’arribava així al final del primer quart. El segon quart va ser totalment dominat per l’equip local fruit de la passivitat dels nostres alevins. El Torredembarra arribava amb una ventatja de 5 a 2 al descans. Carles va ser l’autor del gol visitant. Al tercer quart els montblanquins continuaven passius al partit i el Torredembarra aprofitava per fer pujar el 7a a 2 al marcador. A l’últim quart els nostres jugadors es van tornar a ficar al partit i van tornar a oferir l’imatge del primer quart, controlant el partit i creant diverses ocasions de gol. Tot i així el marcador ja no es va arribar a moure.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *