MOLT BON PARTIT DE L’ALEVI BLAVISMEC I VICTORIA

CRÒNICA DE L’EQUIP ALEVÍ BLAVISMEC

 Hora i Data: 9:3h de 4/3/2018

Equips: La Floresta Vs U.E. Montblanc

Camp: Municipal Montblanc

Jugadors Convocats:

Iker, Joan, Marc, Carles, Biel, Aleix B., Marc, Edu, Nil

Entrenador/s i Delegat:

Manel, Jose

 Descripció del partit:

 Aquest dissabte l’Aleví es desplaçava al camp de la Floresta per jugar el darrer partit de lliga. El partit començava força bé per als nostres ja que als 5’ Carles feia pujar el 0 a 1 al marcador. Al segon quart continuava el bon joc dels nostres alevins però, la fortuna no va estar del nostre costat. Marc feia pujar el 0 a2 al marcador però, els montblanquins veien com La Floresta els empatava el partit en dos ocasions puntuals. A la represa el bon joc dels nostres continuava al mateix nivell que als dels dos primers quarts i Carles fins a tres ocasions feia pujar el 2 a 5 al marcador. A l’última quart Carles tornava a moure el marcador fins a un resultat final de 2 a 6. Cal destacar en aquest partit a tot l’equip en general ja que van jugar un molt bon partit i on les jugades i el joc col·lectiu va dominar sobre les individualitats. Només d’aquesta manera s’aconsegueixen els bons resultats. Continueu així equip!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *