BON PARTIT DE L’NFANTIL CONTRA EL LÍDER

 

CRÒNICA DE L’EQUIP INFANTIL

 

DATA                                                                                                                                             03-03-18

Equips: C.F. Montblanc 1 – La Salle Reus 3

Jugadors Convocats: Seraj, Èric, Sergi, Aaron, Marsal, Joel Hernández, Wassim, Liam, Thierno, Aleix, Álex, Albert, Joel Roca, Guillem, Nil

 

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                   Oriol Blavi Josa

 

 

Descripció del partit:

 

El passat dissabte l’equip infantil va rebre la visita del líder de la lliga. Els montblanquins que venien de guanyar la passada jornada, volien realitzar un gran partit i disputar el partit fins al final.

 

El partit va estar marcat pel fort vent, que va dificultar el joc. La primera part el Montblanc va tenir el vent en contra, on el va dificultar al moment que havia de treure la pilota i generar jugades. El partit no tenia dominador clar, ja que els visitants tampoc tenien ocasions clares però una mala jugada davant de l’àrea el davanter la va aprofitar i va marcar el 0-1. El Montblanc va anar augmentant d’intensitat a mesura que passaven els minuts i va gaudir d’algunes ocasions de gol, i en una d’elles en una jugada a l’espai, Aleix la va centrar i Joel empatava 1-1, resultat amb què es va arribar al final de la primera part.

 

La segona part va començar de la pitjor manera, ja que en 7 minuts els visitants van aprofitar dos errors i van marcar l’1-3. Però el Montblanc no va abaixar els braços i va lluitar fins al final, gaudint d’ocasions clares de gol però entre el porter i la força de l’aire, la pilota no va entrar. Així el resultat final va ser d’1-3.

 

Molt bon partit dels montblanquins davant del líder, on han treballat durant tot el partit i han tingut ocasions clares per haver pogut treure un resultat diferent. Llàstima dels gols però els jugadors s’han de quedar amb el positiu del treball en equip. Ara toca preparar el pròxim partit a casa de l’Astorga. Felicitats nois, a continuar treballant!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *