DERROTA AL CAMP DEL RIUDOMS DE L’ALEVÍ FONDA DELS ANGELS

 

CRÒNICA DE L’EQUIP……………………

 Hora i Data: 11:00h de 18/2/2018

Equips: CF Montblanc VS Riudoms

       Camp:

Jugadors Convocats:

Arnau ,Guillem, Joan, Adrià, Said, Antonio, Izan, Denis, Ricard

Entrenador/s i Delegat: Manel Peña

 Descripció del partit:

Dissabte 18 de febrer l’aleví B de l’escola CFM es desplaçava fins a Riudoms el partit se li ficava de cara des de l’inici ja que ràpidament Antonio obria el marcador i pocs minuts desprès Denis feia, el 0-2, però l’alegria va durar poc el Riudoms retallava distancies, minuts després feia l’empat, el Montblanc patia a les contres de l’equip local el Riudoms aconseguia ficar-se 4-2 marcador, Izan retallaria el marcador fent el 4-3, el Montblanc va tenir diferents ocasions per empatar inclús per ficar-se per davant al marcador però l’equip local augmentava distancies fent el 6-3, a pocs minuts per al final Adrià feia el 6-4, però el Riudoms feia el 7-4 final.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *