DERROTA CONTUNDENT DEL CADET A CASA

 

CRONICA DE L’EQUIP : CADET – 17ª Jornada (3-Març-2018)

 

Cadet C.F. MONTBLANC – 1

At. Montroig – 8

Àrbitre: Edgar Ramirez Hens

 

JUGADORS CONVOCATS: Eric, Roger, Pol, Ibra, Artur, Harry, Aaron, Yasser, Arnau, Imra i Tomas. També: Alex, Isaac i Gerard

Entrenadors: Oscar Farré i Ismael Tejero

 

CRÒNICA:

 

El passat dissabte els montblanquins rebien al At. Montroig, un dels primers classificats del grup i els visitants es van endur la victòria.

 

Els montblanquins van rebre un gol en el minut 5 a pilota aturada, en la centrada d’una pilota des del córner que ningú va poder refusar i van poder fer un xut creuat que feia inútil l’estirada d’Eric. Els locals van centrar-se desprès del gol i amb molt bon posicionament sobre el terreny de joc van anular l’atac dels visitants, que no es van apropar a la seva porteria en tota la primera part.

 

Els del C.F. Montblanc per la seva part, sortia amb ràpides contres que van poder fer pujar l’empat al marcador en diverses oportunitats, però va faltar encert en els metres finals.

 

En la segona part va començar amb la mateixa dinàmica però un segon gol dels visitants va desconcentrar als locals, que van estirar línies i van rebre sis gols en 15 minuts. Les línies defensives dels locals van desaparèixer i això fer provocar que el partit es trenques en contra dels montblanquins.

 

Els locals aconseguien marcar en el minut 73, quan Arnau arribava a l’àrea desprès d’una bona combinació de l’equip i amb un fort xut superava al porter visitant i uns minuts mes tarda, una errada defensiva dels montblanquins permetia un nou gol dels de Montroig.

 

El resultat no va acabar reflexant el que es va veure sobre el terreny de joc però uns minuts de desconcert local van permetre molts gols en pocs minuts sinó els montblanquins haurien estat molt mes apropo en el marcador.

 

El proper partit de l’equip cadet serà el dissabte 10 de març a les 12:00, quan es desplaçaran al camp del Falset, el setè classificat del grup.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *