DERROTA DEL JUVENIL UNIÓ DE BOTIGUERS

 

Hospitalet 4 vs CFMontblanc 0

 

Titulars: Oriol Sans,Arnau,Guillem,Ermengol, Oriol Rodriguez,Paris ,Guifre,Anton Alex,Eric,Ferran

Suplents: Dani ,Juanjo,

Entrenadors i Delegat: Dani Martin i Salva Blanco

 

Derrota dels nois de Dani i Salva al camp del lider l’Hospitalet. Partit marcat per les nombroses baixes dels montblanquins, on els montblanquins van anar a jugar amb 13 jugadors. Els primers minuts van estar igualats on es va poder veure un joc molt intens pels dos equips, els locals volien fer mal en pilotes llargues, mentres que els de la Conca combinaven atacs amb joc combinariu i pilotes llargues. El pas dels minuts no es veien ocasions, i la tensio del partit augmentava degut a que l’arbit no aturava el joc dur dels locals. En els ultims minuts de la primera part en dos errors puntuals els locals marcarien dos gols amb el qual marxarien al descans. Pero abans de finalitzar la primera part primer Anton i despres Juanjo tindrien les mes clares pero no estarien encertats en definir de cara a gol.

Amb el 2-0 es va reanudar la segona part,on la tonica del partit era la mateixa joc directe dels locals i els nois de Dani i Salva intentan retallar distancias al marcador amb joc combinatiu i joc directe. En els ultima minuts arribarien les mes clares dels montblanquins pero es trobarien amb el porter local. Els locals aprofitarien que els de la Conca estaven buscan el gol del empat per fer dos gols mes a la contra i tancar el definitiu 4-0 al marcador, un resultat massa abultat pel partit que es va poder veure.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *