EMPAT DEL JUVENIL A CASA CONTRA EL MONTROIG

 

 

CFMontblanc 3 vs Montroig3

 

Titulars: Oriol Sans,Arnau,Guillem,Manel,Oriol Rodriguez,Paris ,Dani,Moya,Biel,Eric,Unai

Suplents: Pere Ermengol, Ferran,Guifre,Alex ,Juanjo,Esteve

Entrenadors i Delegat: Dani Martin i Salva Blanco

 

Empat del Juvenil montblanqui a casa davant del Montroig. Els primers minuts es veuria un partit on no hi hauria control de cap dels dos equips. Els visitants intentaven fer mal en pilotes llargues, mentres els de vermell volien jugar la pilota per sempre en zona mes proxima a la porteria erraven els passes. En el pas dels minuts els montblanquins agafarien mes control de pilota i ocasions i abans de finalitzar la primera part Eric i Alex marcarien per fer el 2-0.

A la represa de la segona part els montblanquins sortirien mes enxufats , i crearien mes perill pero els visitants amb pilotes llargues tambe crearien ocasions. Al minut 15 Unai faria el 3-0’que seria tothom pensava que seria definitiu. Al minut 70 arribaria el declive dels montblanquins que error a error donarian vida a els visitants que al final acabarien empatant el partit a 3 aprofitant els errors del local. Al final el partit finalitzaria amb 3-3 en un partit on el juvenil no va estar centrat en el partit. Aquet dissabte el juvenil visita el camp del lider Hospitalet.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *