PARTIT DIFÍCIL DEL CADET CONTRA EL LÍDER

CRONICA DE L’EQUIP : CADET – 15ª Jornada (17-Febrer-2018)

 

Pare Manyanet C.F. – 7

Cadet C.F. MONTBLANC – 1

Àrbitre: Emanuel Vlasceanu

 

JUGADORS CONVOCATS: Gerard, Roger, Pol, Ibra, Artur, Harry, Aaron, Tomas, Imra, Arnau i Yasser. També: Brandon i Moha.

Entrenadors: Oscar Farré i Ismael Tejero

 

Gols : 1-0 (24’), 2-0 (31’), 3-0 (34’), 4-0 (52’), 4-1 (54’) Arnau, 5-1 (65’), 6-1 (67’), 7-1 (68’).

 

CRÒNICA:

 

El passat dissabte els montblanquins es desplaçaven al camp del Pare Manyanet de Reus, un partit difícil per als de la Conca ja que els reusencs són el líder grup. Els montblanquins van competir i en diverses fases van jugar de tu a tu contra el millor equip del grup. L’amplia diferencia en el marcador no reflectia el que es va veure sobre el terreny de joc.

 

El partit va començar amb els montblanquins molt ben plantats sobre el terreny de joc, defensant la seva porteria i cedint el domini de la pilota al seu rival. Els domini dels locals era totalment inoperant, amb un joc molt horitzontal ja que no trobaven la manera de penetrar en la defensa montblanquina.

 

Els montblanquins es defensaven amb ordre i sortien al contracop i van disposar d’una clara oportunitat per avançar-se en el marcador. Va ser en un llançament d’una falta directe, per part d’Aaron, que va sortir fregant el travesser en el minut 22.

 

En el minut 24, els locals es van trobar amb un gol, en una jugada que ningú va refusar la va rematar un davanter local i no va donar opcions al porter del C.F. Montblanc. Aquest gol va trastocar als montblanquins ja que van rebre dos gols mes en sis minuts a causa de desajustos defensius. S’arribava a la mitja part amb 3 a 0 al marcador.

 

En el començament de la segona part els montblanquins rebien un gol a pilota aturada, va ser en la centrada d’un córner, quan permetien la rematada dins l’àrea petita, però en la jugada posterior aconseguien marcar en una ràpida combinació que acabava Arnau, entrant per la banda esquerra, al creuar la pilota fora de l’abast del porter local. En el minut 65 els locals aconseguien tornar a marcar amb un xut llunyà i van repetir en el 67 i 68 també a través de xuts llunyans que van exagerar el marcador final.

 

En el tram final del partit els montblanquins van tornar a estar a bon nivell i van disposar d’alguna oportunitat per a marcar però els va faltar encert en els metres finals. Finalment els de la Conca s’emportaven una derrota però marxaven amb el bon treball executat en diverses fases de partit en un camp molt complicat,

 

El proper partit de l’equip cadet serà el dissabte 24 de febrer a les 13:00, quan es desplaçaran al camp del Riudoms.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *