PARTIT ESPÈS DE L’INFANTIL PERÒ VICTÒRIA

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP INFANTIL

 

DATA                                                                                                                                             24-02-18

Equips: Mas Pellicer 2 – C.F. Montblanc 3

Jugadors Convocats: Seraj, Èric, Sergi, Oriol, Roger, Joel Hernández, Wassim, Liam, , Mauri, Aleix, Álex, Albert, Joel Roca

 

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                   Arnau Domínguez Garcia

 

 

Descripció del partit:

 

L’equip infantil es va desplaçar el passat dissabte al camp del Mas Pellicer, partit referent al primer partit de la segona volta.

 

El partit va començar de la millor manera, ja que al cap de dos minuts una jugada a l’espai va acabar amb una passada de Joel.H. a l’àrea i Aleix va establir el 0-1. A partir del gol, el partit va entrar en una dinàmica espessa, ja que el joc va ser lent, imprecís i amb un Montblanc sense joc associatiu. Això va fer que els locals tinguessin més la possessió i en una de les jugades que van tenir, van empatar 1-1, resultat que es va arribar a la primera part.

 

La segona part va millorar pel que fa a intensitat per part del Montblanc, que van tancar a l’equip local al seu camp i van gaudir de diverses ocasions claríssimes de gol. Entre el porter i la defensa van evitar que entrés la pilota. Quan el Montblanc estava a dalt buscant el gol, un contraatac de l’equip rival va acabar en gol, posant el 2-1 quan faltaven cinc minuts per finalitzar. Però l’equip no es va desanimar i amb aquests últims cinc minuts van aconseguir capgirar el marcador. L’empat va ser en una bona jugada col·lectiva on Aleix va assistir a Joel.H. que aquest va finalitzar amb un potent xut. I el gol definitiu va ser després d’una falta indirecta a dins l’àrea, on Aleix va enfonsar la pilota al fons de la xarxa. Així doncs el partit va finalitzar 2-3 a favor dels montblanquins.

 

Partit espès i amb falta de ritme i intensitat per part dels montblanquins, on no van desenvolupar el joc col·lectiu i intens que havien realitzat la passada jornada a Cambrils. Però el positiu va ser la reacció que van tenir i les ganes de buscar la victòria fins al final. Ara toca preparar la visita del líder aquí a casa el pròxim dissabte a les 10:00. Felicitats i a continuar treballant nois!!!

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *