SEGONA DERROTA CONSECUTIVA DEL JUVENIL

 

CFMontblanc 1 vs Astorga 3

 

Titulars: Pere Ermengol,Esteve,,Guillem,Ermengol, Oriol Rodriguez,Daniel ,Guifre,Anton Alex,Eric,Ferran

Suplents: Unai, Moya,Marc, Arnau,Biel, Manel

Entrenadors i Delegat: Dani Martin i Salva Blanco

 

Segona derrota consecutiva del juvenil montblanqui, davant l’Astorga rival de la zona mitja alta de la classificacio. Partit on la prinera part va ser dominada pels locals tot i que van marxar a la mitja part amb un empat. En els primers minuts els locals van sortir en buscar d’un gol , en el minut 2 la primera ocasio clara local que la defensa visitant treia sota pals. Dos minuts mes tard arribaria el gol obra de Eric amb una falta directa a la frontal de l’area. A rans d’aquet gol els montblanquons tindrian un parell d’ocasions mes pero sense estar encertats a l’hora de definir,mentres els visitants volien fer mal en pilotes llargues pero sense encert. Pero quan semblava que arribaria un altre gol local un penalti molt riguros l’apeofitarien els visitants per fer el 1-1

El 1-1 va donar pas a la segona part, on els visitants van donar un pas endevant , i van dominar la segona part. Els visitants posarien mes intensitat al partit sense crear molt de perill a la porteria local pero tenin el domini i no deixan crear cap perill al locals que no van xutar cap cop entre els tres pals. Els visitants s’enportarien el partit aprofitant que la defensa montblanquina en dos corners estarien tous a lhora de treure la pilota dins l’area. Amb el 1-3 es va finalizar el partit i el juvenil va sumar una nova derrota.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *