TOT I LA DERROTA MOLT BON PARTIT DE L’INFANTIL AIRESSA RACING

 

CRÒNICA DE L’EQUIP INFANTIL

 

DATA                                                                                                                                             17-02-18

Equips: Cambrils 4 – C.F. Montblanc 2

Jugadors Convocats: Seraj, Nil, Èric, Sergi, Oriol, Roger, Joel Hernández, Wassim, Liam, Thierno, Mauri, Aleix, Álex, Albert, Joel Roca i Issouf

 

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                   Oriol Blavi Josa

 

 

Descripció del partit:

 

L’equip infantil es va desplaçar el passat dissabte al camp del Cambrils, rival que es trobava tercer classificat. El Montblanc va plantejar un gran partit i va disputar-lo fins al final de tot.

 

El partit va començar amb un Montblanc molt intens i exercint una pressió a l’equip rival molt elevada, a més estava molt ben col·locat sobre el camp, fet que dificultava el joc dels rivals. El pes del partit era pels montblanquins però un una jugada al contraatac, els locals ho van aprofitar i van establir l’1-0. Però això va fer que el Montblanc augmentés el ritme i va gaudir de diverses ocasions clares, però va ser als últims minuts quan Joel Hernández aprofitava una gran passada d’Aleix i marcava l’1-1, finalitzant així la primera part.

 

La segona part va començar de forma similar, el Montblanc continuant amb la pressió alta i fent que l’equip rival no pogués desenvolupar el seu joc. Al cap de deu minuts, Aleix aprofitava una bona passada de Joel Hernández i col·locava ajustant al pal l’1-2. Amb aquest gol, el Montblanc va disposar de dues ocasions clares però que finalment no van poder convertir-se en gol. Ja als últims deu minuts, els montblanquins van baixar la pressió i en dues jugades al contraatac, l’equip rival va marcar dos gols més. Ja amb l’equip montblanquí atacant, una pilota a l’esquena va fer que els locals marquessin el definitiu 4-2.

 

Encara que es va perdre, gran partit de tot l’equip, ja que van dominar pràcticament tot el partit i van desconnectar al rival en gran part dels minuts. Llàstima de la derrota però ens quedem amb el treball i la intensitat que han posat des del primer minut. Ara a preparar el pròxim partit de dissabte, on començaran el primer partit de la segona volta al camp del Mas Pellicer. A continuar així i moltes felicitats nois!!!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *