TOT I LA DERROTA, ELS VETERANS NO DEIXEN DE COMPETIR EN TOT EL PARTIT

 

 

TOT I LA DERROTA ELS MONTBLANQUINS NO DEIXEN DE COMPETIR EN CAP MOMENT DEL PARTIT

Començament de la segona volta dels veterans al camp de La Selva amb una ajustada derrota per 2-1, contra un equip que esta fent una molt bona temporada però que en cap moment es superior als nostres. Sembla que es vol agafar d’una vegada per totes el ritme de la competició o millor dit ser mes regulars en tots els aspectes.

La convocatòria de nomes 12 jugadors ,no ajuda massa a que això sigui així, no es poder fer les rotacions nesesaries i l’equip o nota sobretot a la segona meitat. Després d’un començament de domini local el partit s’iguala i els nostres comencen a fer els seu joc, ben segurs en defensa i controlant el mig camp , d’aquesta manera s’aconsegueix marcar en una jugada a l’espai que es aprofitada per en Piri. Amb aquest resultat s’arriba a la fi dels primers 45 minuts.

La llàstima i segurament punt d’inflexió sobretot es el desenllaç final, es que l’empat arriba nomes començar la segona meitat en una desafortunada jugada. Els Montblanquins veuen com tota la bona feina feta se’n va a norris en nomes 2 minuts. Aquest fet podríem dir que no afecta als nostres en quan al joc però ja no es el mateix. Al minut 70 aproximadament els locals fan el segon i llavors els partit es trenca totalment. El joc ja no es tant fluid , les constants faltes fan aflorar els nervis d’uns i altres i això no afavoreix gens als de la conca. Amb un resultat tant ajustat i quedant poc temps qualsevol cosa pot passar , amb nomes deu jugadors al terreny de joc per lesió d’en Piri, els veterans competeixen fins al final ,però no pot ser els tres punts es queden a La Selva.

Aquest diumenge es juga contra el Constantí que també es un dels equips mes en forma del campionat ,cal esperar si mes no , competir com aquest diumenge e intentar aconseguir una victòria que aniria molt be per encarar amb mes força i sobretot confiança el que queda de lliga.

 

VETERANS LA SELVA…………………………………….2

VETERANS C.F MONTBLANC……………………….1

 

VAN JUGAR :LLORT , DAVID , FERRAN , BOIX , ALBACETE , PAU , IGNASI , RAMOS , PIRI, RAMIS I DIEGO.

TAMBE: JORDI

GOLS : PIRI.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *