TREBALLADA VICTÒRIA DELS VETERANS CONTRA EL CONSTANTÍ

 

ELS VETERANS ACONSEGUEIXEN UNA VICTORIA MOLT TREBALLADA CONTRA EL CONSTANTI

Els Montblanquins aconsegueixen la quarta vitoria de la temporada i primera d’aquesta segona volta que tot just acaba de començar contra l’equip del Constantí , que com ja recordàvem esta fent una molt bona temporada . Com molt be diu el titular, es una victòria molt treballada, perquè com ja passar en el partit de la setmana passada els nostres per diversos motius nomes podem comptar amb 12 jugadors per disputar aquest matx. Sembla ser, que aquest equip es creix quan mes adverses son les circumstancies i es així realment perquè en un partit molt seriós en tos els aspectes els jugadors de la conca son superiors als dels Tarragonès bona part del partit. El fet de nomes tindre 12 jugadors fa que s’hagi de re ubicar la posició de alguns jugadors , la qüestió es que la cosa surt be i es Albacete que obre la llauna al minut 20 de partit. Aquest fet tranquil·litzà als nostres que estan molt ben posicionats i concentrats damunt del terreny de joc , tot el contrari que els rivals que veuen com se’ls hi complica el matx, tot i així abans dels descans arriba l’empat amb un golas ,tot s’ha de dir.

Amb aquest empat i tota una segona meitat per disputar, en la que qualsevol cosa pot passar, el jugadors Montblanquins son conscients de que han de dosificar les forces i sobretot jugar mes amb el cap, que amb les cames. La igualada es desfà, quan al minut 60 Peke aprofita una pilota al espai per marcar el seu primer gol, amb els veterans . Ara mes que mai el saber estar damunt del terreny de joc es el mes important i sobretot perquè encara queden molts minuts. Els nostres no pateixen en excés, amb una defensa molt ben col·locada i finalment els tres punts es queden a la vila ducal.

Victoria amb molt de mèrit i que pòster ja tocava desprès del bon joc desplegat en els últims partits ,tot i fer 5 jornades que no es guanyava , anirà be per agafar moral per als pròxims compromisos a camps complicats com es el de d’aquest diumenge a Altafulla.

 

 

VETERANS C.F MONTBLANC…………………………………2

VETERANS CONSTANTI……………………………………1

 

VAN JUGAR :OSCAR , LLORT , FERRAN , BOIX , JORDI , GIO , IGNASI , RAMIS , DIEGO ,PITU I ALBACETE.

TAMBE: PEKE.

GOLS : ALBACETE , PEKE.

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *