VICTÒRIA MOLT TREBALLADA DE L’ALEVÍ FONDA DELS ANGELS

 

CRÒNICA DE L’EQUIP……………………

 

Hora i Data: 11:45h de 3/3/2018

Equips: CF Montblanc VS Cambrils

       Camp:

Jugadors Convocats: Arnau ,Guillem, Adrià, Said, Antonio, Izan, Denis, Ricard, Pol, Fran

Entrenador/s i Delegat: Manel Peña

 

 

Descripció del partit:

Dissabte 3 de març l’Aleví B del CFM rebia la visita d’un rival força difícil, ja que a la primera volta el va guanyar 4-1, el partit va començar amb molta mala sort per a l’equip de casa ja que amb un corner, el Cambrils s’avançava en el marcador, era la primera arribada que tenien a la porteria del CFM, no va tardar en reaccionar l’equip de casa després de varies ocasions clares de gol, Pol amb un gran xut ras molt ajustat al pal amb l’esquerra des de la frontal de l’àrea feia l’empat, el 2-1 no va tardar en arribar va ser Adrià amb un xut des de llarga distancia qui aconseguia trencar l’empat, el tercer gol el faria Antonio després d’un corner tret per Izan li queia el rebot i Antonio amb un potent xut feia el tercer per l’equip Montblanquí, el Cambrils no va tardar ni dos minuts en fer el 3-2, amb un gran contra Izan feia el 4-2 i donava aire al Montblanc, el Cambrils tornava a retallar distancies, amb el 4-3 al marcador el CFM va saber defensar molt bé fent així que els 3 punts es quedessin en casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *