AL JUVENIL «UBCM» L’EMPATEN EN ELS ULTIMS MINUTS

Riudoms 1 vs CFMontblanc 1

 

Titulars: Pere Ermengol,Arnau, ,Guillem,Ermengol, Oriol Rodriguez,Daniel ,Moya,Manel, Alex,Eric,Biel

Suplents:OriolSans, Esteve,Marc,Ferran,Guifre

Entrenadors i Delegat:

Dani Martin i Salva Blanco

Bon partit del juvenil al camp del quart classificat el Riudoms. Els montblanquins en els primers 45 minuts tindrien el partit totalment controlat, tot i no tindre en molts minuts el control de pilota. Els nois de Dani i Salva ben tancats darrera i deixaria la pilota als locals que en els primera part nomes farien un xut entre els tres pals. Els de vermells crearien perill a la contra i en moments del partit en que tindrien el control de pilota tambe tindrien ocasions clares. El gol arribaria en el minut 35 obra de Guillem culminan una gran contra dels montblanquins.

La segona part els montblanquins en els primers minuts tindre dos ocasions molt clares per tancar el marcador pero es toparien amb el porter local. En el pas dels minuts els locals trobarien mes espais en la defensa visitant per poder crear mes perrill, pero no estarien els locals encertats a l’hora de definir. En el minut 75 els locals tindrien la opcio d’empatar amb un penalti molt dubtos que Pere Ermengol estaria molt encertat paran el penal. En els ultims 10 minuts un altre cop els de la Conca tindrien altre cop un parell de ocasions clares que un altre es toparien amb el porter local. Pero quan semblava que els 3 punts marxarien cap a Montblanc en l’ultim minut els locals farien el 1-1 .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *