TREBALLADA VICTÒRIA DEL CADET «MANTENIMENTS MONTBLANC»

 

CRONICA DE L’EQUIP : CADET – 18ª Jornada (10-Març-2018)

 

Falset Esportiu – 1

Cadet C.F. MONTBLANC – 4

Àrbitre: Aitor Vazquez Miranda

 JUGADORS CONVOCATS: Eric, Roger, Pol, Ibra, Artur, Harry, Aaron, Imra, Yasser, Arnau i Tomas. També: Alex, Moha i Gerard.

Entrenadors: Oscar Farré i Ismael Tejero

 Gols : 0-1 (24’) Arnau, 0-2 (26’) Arnau, 0-3 (52’) Tomas, 0-4 (54’) Arnau, 1-4 (59’)(penal).

 CRÒNICA:

 El passat dissabte els montblanquins es desplaçaven al camp del Falset, un equip de la part alta de la classificació. Els de la Conca van sorprendre al seu rival amb un molt bon partit i es van emportar una treballada victòria que compensava la bona feina feta per TOTS els jugadors en les darreres setmanes.

 Els partit començava amb un lleuger domini del joc per part dels locals, però el domini del partit el tenien els montblanquins, ja que molt ben posicionats sobre el terreny de joc deixaven triangular amb comoditat a la línia defensiva local però impedien que aquests combinessin amb les línies me avançades. En aspecte ofensiu els montblanquins llençaven contínuament ràpids contracops que portaven força perill a la porteria local i per la seva banda, el Falset només portava perill amb xut de mitja distància.

 Els montblanquins aconseguien el seu primer gol al aprofitar un d’aquets ràpids contracops que acabava Arnau amb un xut ajustat, fora de l’abast del porter local quan es jugava el minut 24 i sense donar temps a res en el següent atac, tornava a marcar en una jugada molt similar. Una pilota llarga la pentinava Tomàs i deixava sol a Arnau a la punta esquerra de l’atac montblanquí, aquest entrava a l’àrea i superava al porter, ara pel pal curt i posava el 0 a 2 al marcador.

 El C.F. Montblanc encara podia haver marcat algun gol mes en el que restava de la primer part però s’arribava a la mitja part amb el 0 a 2, un resultat que donava molta confiança als montblanquins.

 La segona part començava amb els locals molt intensos buscant la porteria de Gerard, però els montblanquins molt ben posicionats sobre el terreny de joc evitaven que els locals aconseguissin un gol que els hagués posat al partit. En el minut 52 van ser els de la Conca els que tornaven a marcar, Tomàs es feia amb una pilota a la punta d’atac i amb un col·locat xut aconseguia el tercer gol i dos minuts mes tard una bona combinació dels montblanquins, acabava amb una bona passada de Yasser que deixava sol a Arnau i aquest superava al porter amb un xut creuat.

 En el minut 59 l’àrbitre assenyalava un penal en contra dels montblanquins, que va acabar significant l’ 1 a 4 al marcador, tot i que Gerard va estar a punt d’aturar-lo. En els minuts restants els locals ho van continuar intentant però el resultat ja no es va moure. La treballada victòria ha de servir per a pujar la moral dels montblanquins i animar-los per a fer un bon final de campionat.

 L’equip cadet del C.F. Montblanc no jugarà aquesta setmana ja el Mas Iglesies de Reus, que havia de visitar la capital de la Conca, ha demanat aplaçar el partit.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *