VICTORIA DE L’ALEVI “BLAVISMEC” AL CAMP DEL SEMPRE DIFÍCIL NASTIC

CRÒNICA DE L’EQUIP ALEVÍ ‘BLAVISMEC’

 

Hora i Data: 10:15h de 11/3/2018

Equips: C.F.. Montblanc Vs Nàstic

Camp: Municipal Montblanc

Jugadors Convocats:

Genís, Xavier, Marc, Carles, Biel, Aleix B., Edu, Nil i Lluc

Entrenador/s i Delegat:

Manel, Jose

  Descripció del partit:

 Aquest diumenge l’aleví es desplaçava al sempre difícil camp del Nàstic de Tarragona. Els montblanquins es mostràven motivats abans del partit degut als últims resultats obtinguts i a la bona dinàmica de joc. El partit no començava gaire bé per als nostres ja que al minut 3 els locals s’avançaven en el marcador. Poc a poc l’aleví va anar posicionant-se en el terreny de joc i avançant les seves línies i fruit d’aquesta pressió la defensa local va fer una errada i es va fer un auto-gol fent pujar el 1 a 1 al marcador. Al segon quart l’aleví s’anava creixent i s’anava fent el dominador del partit creant moltes ocasions de gols. Un xut de Carles va ser desviat per un defensa i feia tornar a entrar la pilota en la porteria contrària. 1 a 2 era el resultat que es mostrava al marcador al finalitzar la mitja part. El tercer i l’últim quart va ser una rèplica del que havíem vist fins ara. Un aleví molt ben posicionat que, en el moment que robàven la pilota als contraris iniciàven jugades molt verticals arribant amb molt de perill a la porteria rival. Els nostres van fallar unes cuantes ocasions de gol i el resultat podia haver estat més abultat però, no va ser fins a l’últim minut de partit que una molt bona jugada el·laborada entre Xavier, Biel i Carles acabava finaltzant-la Lluc en el 1 a 3 definitiu. En resum, unaltre molt bon partit de l’Aleví ‘C’ els quals ja ens tenen molt ben acostumats a el bon joc i els bons resultats. A continuar així!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *