VICTORIA DE TOT L’EQUIP INFANTIL «AIRESSA RACING»

 

CRÒNICA DE L’EQUIP INFANTIL «AIRESSA RACING»

 DATA                                                                                                                                             10-03-18

Equips: Unió Astorga 2 – C.F. Montblanc 3

Jugadors Convocats: Seraj, Nil, Èric, Oriol, Roger, Sergi, Joel Hernández, Wassim, Liam, Thierno, Aleix, Álex, Albert, Joel Roca, Issif i Mauri

 

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                   Oriol Sans

 Descripció del partit:

 L’equip infantil es va desplaçar el passat dissabte al camp de l’Astorga. Els montblanquins volien sumar tres punts importants i així seguir pujant a les posicions de dalt.

 El partit va començar amb un Montblanc intens, pressionant la primera pilota i aconseguint un córner a favor, però amb la mala sort que just al refús, els visitants ho van aprofitar i al contraatac van establir l’1-0. Però això no va significar res, ja que l’equip va seguir amb el seu joc, pressionant i robant pilotes a camp contrari. Així en dos minuts, els de Montblanc van capgirar el marcador amb un gol de córner de Thierno i una bona centrada a l’àrea que va acabar rematant Aleix, establint així l’1-2. Amb el pas dels minuts, les ocasions van anar arribant però cap d’elles va acabar en gol. Amb aquest resultat va finalitzar la primera part.

 La segona part va continuar amb la mateixa tònica, el Montblanc dominant, portant el pes del partit i generant nombroses ocasions de perill. En una d’elles, Issif va rematar un córner que significava l’1-3. Pocs minuts més tard, amb els montblanquins atacant, els locals van aprofitar un contraatac i van retallar distàncies, 2-3. L’últim tram del partit va ser intens, on el Montblanc va contrarestar les pilotes llargues que buscaven els locals i on va gaudir de tres ocasions claríssimes de gol, que si haguessin entrat el partit hauria estat sentenciat molt abans. Finalment, el partit va finalitzar en 2-3 a favor del Montblanc.

 Partit sofert fins al final i ben treballat per tot l’equip, on des del primer fins a l’últim han fet possible que els tres punts marxessin cap a casa. Ara a preparar el pròxim partit d’aquest dissabte aquí casa enfront de l’Hospitalet. Felicitats nois, a continuar amb aquesta dinàmica positiva de treball!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *