DERROTA CONTUNDENT DEL JUVENIL CONTRA L’ÚLTIM CLASSIFICAT

24/3///2018

Salou 4 vs CFMontblanc 0

Titulars: Pere Ermengol,Marc, Manel,Ermengol, Arnau Lopez,,Guifre,Moya,Anton, Alex,Eric,Biel

Suplents:Dani, Ferran, Oriol Rodriguez, Sans, Esteve, Guillem

Entrenadors i Delegat: Dani Martin i Salva Blanco

Derrota contundent del juvenil a casa de l’ultim classificat el Salou. El partit estava controlat pels visitants que tenien posesions llargues de pilota mentres els locals llençaven pilotes llargues a l’esquena de la defensa montblanquina. Al minut 5 arribaria el primer gol del partit per part dels locals aprofitant un saque de banda. Amb el 1-0 arribaria un parell de ocasions clares dels de la conca pero no estarien encertats a l’hora de definir. Pero cuan semblava que el gol montblanqui arribaria al minut 18 els locals aprofitan una errada en sortida de pilota farien el 2-0.

A la primera part seguerien arriban les ocaions montblanquinas pero que no serien capaçoa de marcar. Aixi que amb el 2-0 marxarien a la segona part, on nomes començar en un errada un altre cop en sortida de pilota els locals farien el 3-0. En els següents minuts els visitants tornarien a crear molt de perill pero es trobarien amb un inspiradissim porter local. Ja en l’ultim minut els locals tornarien a marcar fen el 4-0 definitiu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *