DERROTA CONTUNDENT DE L’ALEVI BLAVISMEC AL CAMP DEL LIDER

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP ALEVÍ ‘BLAVISMEC’

 

Hora i Data: 10:30 de 25/3/2018

Equips: La Riera Vs U.E. Montblanc

Camp: Municipal La Riera

Jugadors Convocats:

Genís, Edu, Marc, Carles, Marcel, Biel, Joan, Nil i Leo

Entrenador/s i Delegat:

Manel, Jose

 Descripció del partit:

 Aquest dissabtel’Aleví ‘BLAVISMEC’ es desplaçava al camp del líder. Poca cosa a dir davant un equip fet per pujar de categoria. Un equip que entre setmana fa entrenaments amb equips de dos categories superiors i els guanya. Un equip que compta tots els seus partits guanyats i per golejada. Els nostres però, van sortir a fer el seu partit. Ben organitzats defensivament aturaven tota intenció atacant dels locals fins al minut 6 que La Riera feia el seu primer gol. A partir d’aquí el partit es va convertir en un atac i gol local. Els nostres intentàven crear jugades en el moment que robàven la pilota a l’equip local, com sempre no van renunciar a fer el seu joc però, davant tenien un equip molt superior que esfumàven qualsevol atac montblanquí. Els gols anàven sumant al casiller local i tot s’ha de dir que els nostres no van abaixar el cap en cap moment, van continuar jugant a futbol i van mostrar una actitud més que exemplar. Finalment el resultat va ser de 17-0. La setmana vinent continuem jugant la nostra lliga nois! No abaixeu els braços i continueu endevant!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *