DOS PARTITS EN UN EL DE L’INFANTIL “AIRESSA RACING”

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP INFANTIL “AIRESSA RACING”

 

DATA                                                                                                                                             17-03-18

Equips: C.F. Montblanc 4 – Hospitalet de l’Infant 2

Jugadors Convocats:

Seraj, Nil, Èric, Oriol, Roger, Sergi, Joel Hernández, Wassim, Liam, Thierno, Aleix, Álex, Albert, Joel Roca, Issif, Guillem i Mauri

 Entrenador i Delegat:

Héctor González Márquez i  Oriol Blavi Josa

 Descripció del partit:

 L’equip infantil va rebre la visita el passat dissabte de l’Hospitalet de l’Infant. Els montblanquins que arribaven de guanyar la passada jornada, volien fer un bon partit i fer quedar els tres punts a casa.

 El partit va començar marcat pel vent, que com és habitual, dificultava el joc. Els visitants van sortir molt ben posicionats al camp, evitant que el Montblanc arribés amb perill i sense generar ocasions clares de gol. Els minuts van anar passant i en una jugada per banda dreta, els visitants es van avançar 0-1. Just quan faltaven dos minuts per finalitzar la primera part, els visitants van tornar a fer mal per la banda i van marcar el 0-2 per finalitzar la primera part.

 A la segona part l’equip va donar un canvi d’imatge, augmentant el ritme de joc i tancant al seu camp a l’equip rival. Al cap de quinze minuts, el Montblanc va empatar el partit 2-2, gols marcats per Aleix després de dues jugades a l’esquena de la defensa visitant. En aquest moment, els montblanquins van fer un pas més al partit i van disposar de nombroses ocasions de gol. Va ser als últims deu minuts quan es va decidir el partit. Una bona jugada iniciada des de darrere, va acabar amb una gran passada per Joel.H. que va definir per sobre el porter el 3-2. Pocs minuts més tard, Sergi des de la banda i amb un potent xut, va establir el definitiu 4-2 al marcador.

 Partit marcat per la capacitat de reacció de l’equip, ja que va saber capgirar el marcador amb un 0-2 en contra. La primera part va estar marcada per la dificultat per generar perill, però entre el canvi d’actitud i de treball, l’equip va poder fer quedar els tres punts a casa. Ara a preparar el partit de diumenge que ve al camp del Riudoms. Felicitats nois!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *