EMPAT DEL JUVENIL «UNIO BOTIGUERS » CONTRA UN RIVAL DIRECTE

17/3//2018

CFMontblanc 3 vs Cambrils 3

Titulars: Pere ErmengolEsteve, ,Guillem,Ermengol, Oriol Rodriguez,Daniel,Moya,Manel, Alex,Eric,Anton

Suplents:Paris,Biel,Unai,,Marc,Ferran,Guifre, Arnau

Entrenadors i Delegat: Dani Martin i Salva Blanco

Empat del juvenil davant d’un rival directe el Cambrils. El partit s’iniciaria amb bon joc dels locals i ocasions clares, pero el primer gol seria pels visitants aprofitant una errada en sortida de pilota desde darrera. Poca minuts despres en una jugada plena de rebots dins l’area el cambrils faria el 0-2. Els minuts pasaven i els locals es posaven nerviosos i tenien moltes errades en els pases, pero quan semblava que marxarien a la mitja part amb el 0-2 Eric finalitzan una gran jugada combinativa i Biel a la sortida d’un corner faria el 2-2.

A la represa es veuria un partit boig on pero les ocasions mes clares les tindrien els locals. En el minut 76 els visitants es tornarien a marcar en un gran xut de fora l’area per en una gran contra Eric feia el 3-3 definitiu. El proper cap de setmana els nois de Dani i Salva visitaran el camp del cuer el Salou.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *