QUARTA VICTÒRIA CONSECUTIVA DE L’ALEVÍ BLAVISMEC

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP ALEVÍ ‘BLAVISMEC’

 

Hora i Data: 11:45h de 18/3/2018

Equips: U.E. Montblanc Vs Roda de Barà

Camp: Municipal Montblanc

Jugadors Convocats:

Genís, Djamil, Marc, Carles, Marcel, Biel, Jordi., Nil i Leo

Entrenador/s i Delegat:

Manel, Jose

 Descripció del partit:

 Aquest dissabtel’Aleví ‘C’ rebia la visita del Roda de Barà. El partit va començar com últimament ens tenen acostumats aquests jugadors, amb un bon futbol i gols. Al minut 10 ja guanyàven per 2 a 0. Gols marcats per Carles i Biel. Els visitants van retallar distàncies abans del primer quart i ficava una mica d’emoció al partit. Al segon quart aquesta il·lusió visitant va desparèixer ja que els montblanquins van fer un dels millors quarts del que porten de lliga. Amb un marcador de 7 a 1 es donava pas al descans. Els autors dels gols van ser Leo i Carles en quatre ocasions. A la tercera part els nostres van baixar els braços i el Roda va aprofitar per retallar distàncies. Al final del tercer quart el resultat era de 7 a 3. A l’últim quart van tornar a fer un bon futbol i establien un resultat final de 10 a 3. Gols de Biel i Carles en dues ocasions més. El proper dissabte els Alevins es desplacen al camp del líder. Endevant nois!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *