RESULTAT DEL CADET «MANTENIMENTS MONTBLANC» MOLT CLAR PEL QUE VA SER EL PARTIT

 

CRÒNICA DE L’EQUIP : CADET «MANTENIMENTS MONTBLANC»

20ª Jornada (24-Març-2018)

 Santes Creus – 3

Cadet C.F. MONTBLANC – 0

Àrbitre: Andres Felipe Gonzalez Casafus

 JUGADORS CONVOCATS:

Eric, Sergi, Pol, Ibra, Artur, Harry, Aaron, Imra, Yasser, Arnau i Tomas. També: Alex, Isaac, Joan i Gerard.

Entrenadors:

Oscar Farré i Ismael Tejero

 Gols : 1-0 (48’), 2-0 (70’), 3-0 (79’).

 CRÒNICA:

 El passat dissabte els montblanquins es desplaçaven al camp del Santes Creus de Reus, un equip de la part mitja de la classificació.

 El partit començava amb el Santes Creus dominant la pilota al seu camp però els montblanquins estaven molt ben posicionats sobre el terreny de joc i no donaven opcions d’arribar a la seva àrea als locals. Els montblanquins sortien al contracop i van disposar d’alguna jugada per a poder marcar. La primera part va transcórrer sense gaires aproximacions a les àrees i el joc es va localitzar al mig camp, en resum uns primers quaranta minuts certament ensopits que van deixar el marcador amb l’inicial zero a zero.

 Els locals van sortir molt mes intensos en la segona part i dominaven el joc, tot i que no creaven clares oportunitats de gol, els montblanquins defensaven amb ordre e intensitats. En el minut 48 una errada de marcatge va propiciar el primer gol dels locals, desprès d’una bona internada per banda dreta de l’atac local.

 El gol va fer que el partit fos mes obert, els montblanquins van estirar línies per a buscar l’empat i els locals trobaven mes espais entre línies, cosa que els permetia arribar amb mes perill a la porteria defensada pel C.F. Montblanc.

 Els montblanquins van jugar se la anant a buscar l’empat, van deixar una defensa de tres jugadors per a tenir mes presència a l’atac i va estar a put de sortir bé, però una rematada fluixa d’Imra i una altre xut desviat d’Arnau, van poder posar l’empat al marcador, però van ser els locals en un contracop els que marcaven el segon gol quan es jugava el minut 70.

 El partit arribava al final amb els montblanquins buscant escurçar el marcador però el va mancar encert en la rematada final, ja en el temps afegit una ràpida jugada dels locals acabava amb el tercer gol del Santes Creus. El resultat final va ser de 3 a 0, un marcador massa clar pel que es va poder veure sobre el terreny de joc.

 L’equip cadet del C.F. Montblanc no jugarà aquesta setmana a causa de la festivitat de Setmana Santa. El primer serà un partit ajornat davant el Mas Iglesies de Reus, que es jugarà el dimecres dia 4 a les 19:00, al camp de la capital de la Conca, i el següent partit serà diumenge dia 15 a les 12 del migdia, quan els montblanquins es desplaçaran a l’Hospitalet de L’Infant.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *