SEGONA VICTÒRIA CONSECUTIVA DELS VETERANS MONTBLANQUINS

 

SEGONA VICTORIA CONSECUTIVA DELS VETERANS MONTBLANQUINS

Per segon cop consecutiu aquesta temporada els nostres marcaven 4 gols en un mateix partit i els mes important aconseguir els tres punts en joc també de forma consecutiva.

El partit be marcat per les moltes baixes dels dos equips i per tant no te res a veure amb el partit de la primera volta en que els nostres van sortir escaldats del camp de l’equip del Baix Camp. Aquest cop es un fet que afavoreix als nostres ja que finalment es pot fer un onze amb prou garanties per competir contra un dels millors equips del grup . L’equip visitant es mostra molt fort en els partits disputats al seu camp però es veu que te certs problemes per poder fer 11 jugadors al jugar en terreny contrari.

El fet es que el partit comença amb 10 jugadors per banda , poc després s’afegeix l’ Albacete i d’aquesta manera la superioritat dels montblanquins es demostra en el marcador al final de la primera meitat amb un parcial de 2-0 destacant un espectacular gol de 70 metres d’en Samu.

La segona part es un pel mes espessa que la primera en quan a joc i els de l’Hospitalet tenen les seves opcions de marcar algun gol que els fiqui dins del partit, no es així ja que els de la conca aconsegueixen dos gols mes que deixen el marcador final amb aquest contundent 4-0.

Ara toca descansar dues setmanes i no es torna a jugar fins el diumenge 15 d’abril en el Derby intercomarcal de veterans contra l’Alcover , que recordem es el segon classificat i esta fent una gran temporada.

VETERANS C.F MONTBLANC………………………………………4

VETERANS HOSPITALET DE L’INFANT…………………..0

VAN JUGAR : LLORT , ALBACETE , FERRAN, TISO , XARLY , GIO , PITU , RAMIS ,DIEGO , DAVID I SAMU.
TAMBE: M.ANGEL
GOLS : SAMU (3),RAMIS

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *