TERCERA VICTÒRIA CONSECUTIVA DE L’INFANTIL «AIRESSA RACING»

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP INFANTIL «AIRESSA RACING»

DATA                                                                                                                                             25-03-18

Equips: Riudoms 0 – C.F. Montblanc 6

Jugadors Convocats:

Seraj, Nil, Èric, Oriol, Roger, Sergi, Wassim, Liam, Aleix, Álex, Albert, Joel Roca, Issif, Guillem i Mauri

 Entrenador i Delegat:

Héctor González Márquez i Bolivar Sánchez

 Descripció del partit:

 L’equip infantil es va desplaçar el passat diumenge al camp del Riudoms, últim partit abans de les vacances de Setmana Santa.

 El partit va començar i va ser el Montblanc qui va agafar el domini de la pilota i del partit. Als primers instants de partit, el joc era massa directe i la circulació de la pilota no era contínua. Però en una jugada a l’espai, els montblanquins ho van aprofitar i van marcar el primer gol marcat per Issif. Minuts més tard i després d’un llançament de córner, Sergi va rematar de cap i va establir el 0-2. L’equip local va tenir poques ocasions de perill a causa de les recuperacions a camp contrari que va realitzar el Montblanc. Ja als últims minuts de la primera part, Aleix va finalitzar ajustant al pal per posar el 0-3.

 La segona part va continuar amb la mateixa tònica pel que fa al domini de joc i possessió de la pilota. En aquesta segona part, el Montblanc va circular més la pilota d’una banda a l’altra, movent a l’equip local i generant més espais en la seva defensa. En una jugada per banda, el porter va realitzar una bona aturada però Guillem molt atent, va agafar el refús i va marcar el 0-4. Ja a l’últim tram de partit van arribar dos gols més, però abans va haver-hi l’ocasió més clara pels locals, un contraatac on el davanter es va trobar sol davant de Seraj però amb una gran aturada el porter va evitar el gol. Respecte als montblanquins, el cinquè gol va ser obra d’Albert després d’una gran jugada i picar la pilota per sobre el porter. L’últim gol va ser d’Issif després de rebre una bona passada a l’espai. Així el resultat final va ser de 0-6 a favor dels montblanquins.

 Bon partit de l’equip infantil, on s’ha millorat la transició de la pilota en la segona part i s’ha vist reflectit en el domini del joc i la possessió de la pilota. Ara toca descansar durant tota la setmana i esperar retornar als entrenaments per continuar treballant com fins ara. Felicitats nois i que passeu una bona Setmana Santa.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *