BON PARTIT DEL CADET PERÒ SEGUEIX SENSE SUMAR

 

CRONICA DE L’EQUIP : CADET – 19ª Jornada (4-Abril-2018)

 

Cadet C.F. MONTBLANC – 0

C.E. Mas Iglesias de Reus – 2

Àrbitre: Oscar Alsina Hernandez

 

JUGADORS CONVOCATS: Eric, Roger, Pol, Ibra, Artur, Harry, Aaron, Yasser, Arnau, Imra i Tomas. També: Brandon, Alex, Moha, Sergi i Joan.

 

Entrenadors: Oscar Farré i Ismael Tejero

 

CRÒNICA:

 

El passat dimecres els montblanquins rebien al Mas Iglesies de Reus, en un partit ajornat al seu ja que els del Baix Camp no disposaven de jugadors per a disputar el partit. Els de la Conca tot i fer un bon partit no van poder sumar cap punt ja els visitants amb dos gols en jugades de pilota aturada van aconseguir imposar-se.

 

Els montblanquins van començar el partit de manera molt intensa, creant moltes oportunitats de gol. En el minut 6 un xut d’Arnau en un ràpid contracop va anar al travesser i en la jugada següent una falta penjada per Yasser, no la va poder rematar Aaron per molt poc.

 

El control del joc va ser cada vegada mes per als visitants que creaven superioritat a la zona ampla del terreny de joc però sense profunditat, ja que en tota la segona part només van arribar en dues jugades a la porteria defensada per Eric.

 

En el minut 32 una bona jugada dels montblanquins acabava amb una centrada d’Arnau cap a Yasser, i el xut d’aquest va impactar al pal dret de la porteria visitant. En el minut 34 una nova gran oportunitat dels montblanquins quan Yasser provava un gol directe des del corner però el porter evitava el gol en el darrer instant.

 

La primera oportunitat dels visitant no va arribar fins el minut 38 quan aconseguien rematar un córner i Eric reaccionava sota pals evitant el gol.

 

La segona part va començar amb dues oportunitats locals, la primera una contra que acabava Arnau amb un xut que sortia per sobre del travesser i en la posterior jugada la defensa desviava la pilota quan Arnau era apunt de xutar a porteria quan es jugava el minut 50.

 

Una nova oportunitat local en el minut 62 una bona jugada de Yasser que acabava amb un fort xut que sortia fregant el pal i la resposta visitant va ser en una falta penjada a l’àrea local la remataven al segon pal sense donar opcions a Eric. Uns minuts mes tard els visitant marcaven el 0 a 2 en una jugada molt similar cosa que va fer impossible que els montblanquins sumessin cap punt en l’enfrontament.

 

El proper partit de l’equip cadet serà el diumenge 15 d’abril a les 12:00, quan es desplaçaran al camp del Hospitalet de l’Infant, el novè classificat del grup.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *