BON PARTIT I VICTÒRIA DE L’INFANTIL

 

CRÒNICA DE L’EQUIP INFANTIL

 

DATA                                                                                                                                             07-04-18

Equips: C.F. Montblanc 6 – Montroig 1

Jugadors Convocats: Seraj, Nil, Èric, Oriol, Roger, Sergi, Wassim, Liam, Aleix, Joel Hernández, Álex, Albert, Joel Roca, Issif, i Mauri

 

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                   Oriols Sans

 

 

Descripció del partit:

 

L’equip infantil va rebre el passat dissabte la visita del Mont-roig. Els montblanquins tornaven a la competició després de les vacances de Setmana Santa i ho volien fer de la millor manera possible.

 

La primera part el Montblanc va jugar amb el vent en contra, fet que va dificultar el joc i que ajudava als visitants a pressionar a camp contrari. Però amb el pas dels minuts, el Montblanc va anar agafant el ritme i domini del joc i el vent no va ser impediment de realitzar un gran joc col·lectiu, ja que es van realitzar molt bones jugades d’equip on es van generar nombroses ocasions de perill. En qüestió de sis minuts, el Montblanc va marcar fins a tres gols, després de bones combinacions i definint molt bé davant del porter. Els gols van ser obra d’Èric i per part doble Aleix. Amb el 3-0 es va arribar al final de la primera part.

 

Ja a la segona part, la dinàmica va ser la mateixa, el Montblanc dominant el partit i l’equip rival intentant aprofitar els possibles errors dels montblanquins. Van arribar dos gols més del Montblanc, després del joc associatiu i on Issif va marcar en les dues ocasions. Ja als últims deu minuts, l’equip rival va marcar el 5-1 i ja als instants finals del partit, Aleix va marcar el definitiu 6-1 al marcador.

 

Molt bon partit de l’equip, sobretot a la primera part, on s’ha vist un gran joc col·lectiu, creant grans jugades i veient un equip molt actiu sobre el camp. El pròxim cap de setmana l’equip descansarà, així que a preparar el partit d’aquí a dues setmanes. Moltes felicitats nois, a seguir així!!!

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *