MARCADOR MOLT INJUST EL DEL ALEVÍ «BLAVISMEC»

 

CRÒNICA DE L’EQUIP ALEVÍ ‘BLAVISMEC’

 

Hora i Data: 11:45 de  7/4/2018

Equips: U.E. Montblanc Vs Calafell

Camp:Municipal De Montblanc

Jugadors Convocats: Francesc, Aleix, Marc, Carles, Marcel, Biel, Joan, Nil i Leo

Entrenador/s i Delegat:Manel, Jose

 

 

Descripció del partit:

 

Aquest dissabtel’Aleví ‘C’ rebia la visita del segon classificat. Tot apuntava a que seria un partit molt difícil. El primer quart va estar molt disputat i tots dos equips van fer un bon futbol i van crear ocasions de gol però, van ser els visitants que a l’últim minut del primer quart van fer dos gols seguits. L’aleví es quedava glaçat ja que era massa càstig per tota la feina que estàven fent fins al moment. A la repressa del segon quart Joan feia pujar al marcador el 1 a 2. Gol merescut pel futbol que estàven fent. El partit continuava molt disputat però, els últims 5 minuts d’aquest segon quart el Calafell tornava a fer dos gols deixant el marcador en 1 a 4 a la mitja part. Els alevins veien com l’equip visitant els estava guanyant però, no van baixar el braços en cap moment i a l’inici del tercer quart Aleix feia pujar el 2 a 4 al marcador. Els visitants tornàven a respondre amb unaltre gol i amb un 2 a 5 s’arribava al final del tercer quart. L’últim quart els nostres jugadors van baixar el ritme degut al cansament acumulat. Això ho va aprofitar el Calafell per fer 4 gols més en els últims 8 minuts de partit. Finalment marcador molt injust per tant treball i esforç dels nostres jugadors. De ben segur que si continueu així arribaran resultats molt més satisfactoris. No afluixeu nois!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *